Hoeveel kan TeamTelefoon jouw organisatie jaarlijks besparen?

Vul de calculator in.

De calculator berekent hoeveel kosten jouw organisatie naar schatting jaarlijks maakt door te blijven werken met fysieke doorgeeftelefoons en vergelijkt dit vervolgens met de eerste jaars kosten van het gebruik van TeamTelefoon voor jouw organisatie. Door de bereikbaarheid van zorgteams slim te regelen kun je geld en tijd besparen. Die kunnen weer worden ingezet voor zorg aan cliënten.

TeamTelefoon ontwikkelde deze calculator in samenwerking met adviesbureau P5COM.

Bereken jouw mogelijke besparing


Met het gebruik van TeamTelefoon kan jouw organisatie mogelijk €0 per jaar besparen

De berekening is gebaseerd op de tijd die het per dag kost om de bereikbaarheid met fysieke doorgeeftelefoons te regelen. door te rekenen met het tarief van een verzorgende komen tot bovenstaande inschatting. TeamTelefoon ontwikkelde deze calculator in samenwerking met P5COM.

Benieuwd naar de exacte kosten en mogelijkheden voor jouw organisatie?

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op!


Over TeamTelefoon

Met de app van TeamTelefoon ben je als zorgteam samen bereikbaar via één telefoonnummer. De teamleden geven van tevoren hun beschikbaarheid op in de app en kunnen tegelijk bereikbaar zijn. Op deze manier komt een inkomend gesprek van een cliënt of specialist altijd bij een medewerker van het juiste team uit. Hiermee wordt de bereikbaarheid van teams vergroot en is er meer tijd voor het leveren van goede zorg.

Benieuwd wat TeamTelefoon jouw organisatie nog meer te bieden heeft?