Skip to main content

In een ander artikel kondigden we aan dat we twee nieuwe aanwinsten hebben binnen het marketingteam van TeamTelefoon, Guusje en Maike. Benieuwd hoe zij bij TeamTelefoon zijn gekomen? In dit artikel stellen Guusje en Maike elkaar voor. Nadat zij een uitgebreide online meeting hebben gehad zijn zij een aantal interessante feitjes over elkaar te weten gekomen.

Guusje 

Guusje is een communicatie en media student aan de Erasmus Universiteit.Voordat ze bij TeamTelefoon kwam, werkte ze in de sales bij een duurzaam bedrijf. Hierna ging ze op zoek naar een baan die beter bij haar studie paste. Via Julia (oud-medewerker) raakte Guusje bekend met TeamTelefoon. Het bedrijf sprak haar aan omdat ze graag meer wilde leren over marketing en de zorg. Bovendien is Guusje gek op schrijven.

Guusje schrijft blogs voor de website en de nieuwsbrief. Ze wil graag werken aan meer bereik op social media. Vooral Instagram vindt ze een interessant platform en ze denkt dat er nog veel interactie te halen valt voor TeamTelefoon. Ze wil zich graag verdiepen in hoe het team van TeamTelefoon dit kan bereiken.. Ook vindt ze het leuk om de social media platforms te gebruiken voor meer interactie met volgers. 

Guusje vindt het fijn dat ze bij TeamTelefoon nu al zoveel vrijheid heeft. “Dat was in het begin wel even spannend.” Ze leerde op haar eigen kunnen vertrouwen en is blij met haar verantwoordelijkheden. Ze kijkt er naar uit nog meer te leren en bij te dragen aan de ontwikkeling van TeamTelefoon.

 Interessante feitjes over Guusje

Vraag  Antwoord 
Waar kom je vandaan? Nijmegen
Wat is je aanrader op Netflix/ laatste film die je hebt gezien? Life on our planet by David Attenborough
Wat is je guilty pleasure/ favoriete lunch/ontbijt/etc.  Alles met kaas: Nacho’s, Franse kaas, Lasagne, kaas fondue… 
Wat is jouw verborgen talent? Interieur verzorgen
Wie is jouw celebrity crush/favoriete personage?  Ryan Gosling 
Wat is jouw ontdekking tijdens de corona periode? (hobby’s, sport, etc.) Hardlopen, wielrennen, en schilderen!

 

Maike 

Maike werkte voor de coronacrisis in de horeca als serveerster. Deze sector werd door corona natuurlijk zwaar getroffen. Daarom ging Maike opzoek naar een baan die beter bij haar studie past. Na het afronden van de bachelor consumenten wetenschappen in Wageningen, begon Maike dit jaar met de master Marketing Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Met deze master specialiseert zij zich in consumentengedrag en brand management. 

Maike heeft zich ook bij het marketingteam van TeamTelefoon aangesloten. Het schrijven van artikelen voor de nieuwsbrief sprak haar aan. Daarnaast gaat zij zich samen met Guusje bezig houden met de social media. Social media speelt nu een belangrijke rol in ons leven. Door bijvoorbeeld Facebook, Instagram, of LinkedIn blijven we op de hoogte van elkaar. Maike wil TeamTelefoon graag bekender maken op social media en jullie als lezers meer betrekken op onze social media.

De komende tijd wil Maike vooral haar kennis van haar bachelor toepassen in de praktijk. TeamTelefoon is een perfecte omgeving waar dit kan. Ze krijgt veel vrijheid en haar mening wordt gewaardeerd. Bij deze baan neemt zij de verantwoordelijkheid over de marketing afdeling van het bedrijf op zich. Dat geeft een fijn gevoel. 

Interessante feitjes over Maike

Vraag  Antwoord 
Waar kom je vandaan? Nieuwegein 
Wat is je aanrader op Netflix/ laatste film die je hebt gezien? My octopus teacher 
Wat is je guilty pleasure/ favoriete lunch/ontbijt/etc.  Cookie Dough, zelf maken, snoepen van al het deeg. 
Wat is jouw verborgen talent? De perfect rijpe avocado vinden 
Wie is jouw celebrity crush/favoriete personage?  Flynn Rider van Rapunzel 
Wat is jouw ontdekking tijdens de corona periode? (hobby’s, sport, etc.) Bob Ross schilderen en food photography 

 

In een vervolg artikel stellen wij graag twee andere medewerkers van TeamTelefoon aan je voor. Zo krijgen jullie een uitgebreid beeld van ons hele team. 

Wij zijn benieuwd naar wat jullie mening over de nieuwsbrief! Heb jij nog leuke ideeën, zorgdilemma’s, of wil je graag je verhaal vertellen?

Laat het ons weten! Je kunt mailen naar marketing@teamtelefoon.nl  

Vergeet ook niet een kijkje te nemen op een van onze social media: Instagram, Facebook, of Linked-In.