Interviews

De zorg is een veelzijdige sector en iedere zorgverlener heeft een eigen verhaal. Wij vertellen deze graag en interviewen daarom regelmatig verschillende zorgverleners. Op deze pagina vind je al deze mooie en interessante verhalen.

Op de hoogte blijven van onze interviews? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang om de week onze nieuwste artikelen.

Interviews

De 5-minutenregistratie: tijdrovend maar hard nodig

Wij spraken met wijkverpleegkundige Ilse Buskermolen (20) over de 5-minuten registratie. Zo hebben we het over welke aspecten er bij de 5-minutenregistratie komen kijken en wat bepaalde moeilijkheden zijn. Ook duiken we dieper in op wat de 5-minutenregistratie precies inhoudt.  Wat houdt het precies in? De 5-minutenregistratie houdt in dat…
demi
14 augustus 2020
Interviews

Oeps, telefoon in de wc

Je telefoon in de wc laten vallen. Het gebeurt vaker dan je denkt, maar is iets wat jou natuurlijk nooit zal gebeuren. Dat dacht wijkverpleegkundige Daniëlle Overbeek (50) ook. Maar toch heeft zij haar telefoon laatst uit de wc moeten vissen. We spraken met haar over deze, toch wel, lachwekkende…
demi
3 juli 2020
Interviews

Werken in de zorg: ik heb corona

Verpleegkundige Renate Wennekes (48) liep het coronavirus op en was zich er niet van bewust. Op benauwdheidsklachten na, voelde zij zich goed. “Ik had niet het gevoel van: ik heb corona.”
demi
8 mei 2020