Skip to main content

De kans is groot dat je de feestdagen dit jaar anders zal vieren dan je van tevoren gehoopt had. Kerstcadeaus bestel je online en het kerstdiner vier je in kleine kring. Weten wat je nog wel coronaproof kunt doen in aanloop naar en tijdens de feestdagen? Met onze tips brengen we jou in direct in de kerstsfeer.

Zelf kerstdecoraties maken

Geen kerst zonder een mooi versierd huis. Daarom extra leuk als die versieringen ook nog eens zelfgemaakt zijn. Van de mooiste kerstkransen tot zelfgemaakte ornamenten. Struin Pinterest af op zoek naar DIY-projecten en ga samen creatief aan de slag.

Duik de keuken in

Juist tijdens de kerstdagen voelen mensen zich vaker somber, angstig of eenzaam. Verras daarom die mensen in je omgeving met een goodiebag gevuld met hun favoriete lekkernijen. Stuur de box naar ze toe of lever het persoonlijk af.

Tijd voor nieuwe tradities

Het is nooit te laat om nieuwe tradities te starten. Sterker nog, misschien is dit juist hét jaar om de feestdagen in te vullen zoals jij dat wil. Misschien sla je de verplichtingen een jaartje over en spendeer je de kerstdagen in bed met een kerstfilm marathon. Of laat een lokaal kerstdiner thuisbezorgen zodat jij kunt ontspannen.

Ga de natuur in

Trek een warme jas aan, vul je thermosfles met thee of glühwein en ga lekker naar buiten. Ga op pad met jouw geliefde of klets bij met een familielid of vriend(in) tijdens een heerlijke winterwandeling.

Maak plannen voor het nieuwe jaar

Is er iets wat jij altijd al wilde doen, maar nooit aan toe bent gekomen? Een deel heb je misschien al gerealiseerd, maar welke ambities heb je nog? Neem de tijd om uit te zoeken welke stap jij kunt zetten om je droom te realiseren. Wie weet ontdek jij in het nieuwe jaar een talent of nieuwe hobby.

Vond je deze tips nuttig? Lees hier meer tips over ongestoord op vakantie gaan.