Skip to main content

Afgelopen zondag is de zomertijd weer ingegaan. Dat betekent dat de klok een uur vooruit gaat. Toegegeven, het is even wennen om op te staan na een kortere nacht. Je hebt toch een uur kostbare slaap gemist. Dit heeft invloed op je dagelijkse ritme. Vooral kinderen en ouderen hebben last van de verandering van tijd. Toch kent de zomertijd ook voordelen.

Voordelen zomertijd

In de maanden maart tot en met oktober maken we optimaal gebruik van het daglicht. De zomertijd is daarnaast ook goed voor het milieu omdat we energie besparen. Wanneer de wintertijd ingaat op de laatste zondag van oktober, is dat opnieuw een voordeel. Hierdoor is het ’s ochtends weer iets eerder licht. Daardoor zit je niet nog om 09.00 uur ’s ochtends in het donker op de fiets.

Nog meer tijd besparen?

Wil jij dat extra uurtje gemiste slaap compenseren? Wij kunnen je helpen om op dagelijkse basis tijd te besparen. Met de TeamTelefoon-app, kun je gemakkelijk zelf de telefonische bereikbaarheid van jouw team regelen met je eigen mobiele (werk)telefoon. Voor- of na werktijd langs het wijkkantoor om het diensttoestel op te halen? Dat is verleden tijd. Met de tijd die je bespaart kun je langer in bed blijven, uitgebreid ontbijten of een goed boek lezen. Zo start je, ondanks dat uurtje minder slaap, toch uitgerust aan je werkdag. 

Wil jij weten welke voordelen TeamTelefoon nog meer met zich meebrengt voor jou en jouw team? Neem contact met ons op!