Skip to main content

Wat heerlijk, we zitten middenin de zomerperiode! Misschien ben je al op vakantie geweest of staat er juist nog weekje weg op de planning. Hoe leuk vakanties ook zijn, ze brengen ook moeilijkheden voor de planning van jouw team met zich mee. Gelukkig kun je zelf veel doen om niet het gevoel te hebben dat je altijd ‘aan’ moet staan. Met een aantal handigheidjes helpen we jou om een goede balans te vinden tussen werk en privé.

Plan vooruit

In de TeamTelefoon-app heb je een duidelijk overzicht van planning tijdens drukke periodes zoals de zomervakantie. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Wanneer een dienst niet is opgevuld, ontvangen alle teamleden tijdig een pushnotificatie. Als team heb je zelf de regie om de bereikbaarheid van jouw team te regelen. Zo kan je na werktijd of tijdens je vakantie ongestoord ontspannen.

Maak gebruik van de achterwacht

Door een sociale druk die we onszelf opleggen, ervaren we de drang om overal direct op te reageren. Stel dat je iets belangrijks mist? Om de werkdruk beter te verdelen, kun je in de TeamTelefoon-app een achterwacht instellen. Kan het bereikbare teamlid niet opnemen? Dan wordt de oproep automatisch doorgeschakeld naar de achterwacht. Zo krijgt een cliënt of klant altijd iemand aan de lijn.

Koppeling met Nedap Ons

Veel van onze gebruikers maken gebruik van Nedap Ons. Door de plannings- en roostermodule van Nedap Ons te koppelen aan TeamTelefoon wordt het plannen van beschikbaarheid nu nog eenvoudiger. Geplande diensten worden dagelijks automatisch overgenomen in de TeamTelefoon-app. Met als groot voordeel dat de planning nog maar één keer ingevuld hoeft te worden. Verandert er onverwacht iets in het rooster? Teamleden kunnen dan de bereikbaarheid zelf aanpassen in de TeamTelefoon-app. Handmatig doorschakelen of werken met een diensttoestel is verleden tijd. Bekijk hieronder hoe het werkt.

Is je interesse gewerkt? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden samen kunnen bespreken.

Terugkijken expert webinar: TeamTelefoon koppelt met Nedap Ons®

Ben je benieuwd naar de voordelen van de koppeling? Tijdens het webinar is TeamTelefoon operationeel directeur Pepijn Kromhout in gesprek gegaan met functioneel beheerder Tim Liekens over de koppeling van TeamTelefoon met Nedap Ons® en de voordelen die het de klant brengt.

Webinar terugkijken