Skip to main content

Het is weer zover: van 14 t/m 19 maart 2022 is het de ‘Ontdekdezorg week’. Samen met verschillende zorginstellingen, organiseren regionale arbeidsmarktorganisaties deze week. Deze week staat in het teken van het interesseren van zij-instromers en herintreders in een baan in zorg en welzijn. Gedurende de hele week zijn er online en offline evenementen.

Activiteiten

Zorginstanties door heel het land geven een kijkje achter de schermen.  Door middel van open dagen, webinars en livestreams. Belangstellenden kunnen een dag als een zorgmedewerker meedraaien in bijvoorbeeld de thuiszorg, ouderenzorg of gehandicaptenzorg. Dit is een laagdrempelige manier om te ervaren hoe een loopbaan in de zorg eruit ziet. Klik hier om alle activiteiten te bekijken en schrijf je in! 

Op zoek naar werk?

Veel instellingen maken gebruik van de ‘Ontdekdezorg-week’ om nieuw personeel te vinden. Er is dus veel informatie beschikbaar over vacatures, stageplekken en de sollicitatieprocedures. Neem een kijkje op de website van de ‘Ontdekdezorg-week’ en kijk of er iets voor jou tussen zit.

Achtergrond 

De ‘Ontdekdezorg-week’ startte in 2013. Met als doel mensen bewust te maken over wat werken in de zorg inhoudt. Gedurende de afgelopen jaren is het duidelijk geworden hoe belangrijk de zorg is. Hierom is het belangrijk dat organisaties nieuwe medewerkers werven in de ‘Ontdekdezorg-week’. In verband met corona zijn sommige organisaties alleen online aanwezig op de ‘Ontdekdezorg-week’. 

Zorginnovatie

TeamTelefoon pakt actuele dilemma’s aan in de zorgsector, zoals de hoge werkdruk, slechte bereikbaarheid en lange werkdagen. Met onze bereikbaarheidsoplossing staan wij klaar voor teams om tijd, geld en energie te sparen. TeamTelefoon scheelt teamleden wel 30 minuten per dag. Dat telt op tot 2,5 uur per week! Ben je benieuwd wat wij voor jouw branche kunnen betekenen, kijk dan nu op http://www.teamtelefoon.nl

Informatie

Voor meer informatie, kijk nu op https://www.ontdekdezorgweek.nl