Over ons

TeamTelefoon is een compacte organisatie gevestigd in hartje Rotterdam. We ontwikkelen een gebruiksvriendelijke app om de telefonische bereikbaarheid van teams te verbeteren.

Ons doel is om teams beter bereikbaar te laten zijn en tegelijkertijd de interne samenwerking en communicatie te bevorderen. We gaan daarbij uit van de zelfstandigheid binnen teams. Wij faciliteren teams door hen de middelen en het vertrouwen te geven om de regie in eigen handen te nemen.

De app is vooral geschikt voor teams die veel onderweg zijn of op veel verschillende locaties werken. Denk bijvoorbeeld aan thuiszorgorganisaties of andere vormen van extramurale zorg.

We zijn heel trots op ons huidige product, maar we blijven altijd in ontwikkeling. Door middel van innovatief denken, intensief klantcontact en een goede samenwerking met onze klanten optimaliseren we de app continu.

Allert Post, Managing Director bij TeamTelefoon

Samen altijd bereikbaar

"Ik vind het een prettig idee dat ons wijkteam altijd bereikbaar is voor onze cliënten. Als ik een keer niet mijn telefoon kan opnemen, wordt de beller automatisch doorgeschakeld naar mijn collega of de voicemail. Na afloop kan ik zien wie er gebeld heeft en welke collega het telefoontje heeft afgehandeld. Dat zorgt voor veel rust. Ik ben nooit meer bang dat ik een belangrijk telefoontje heb gemist", verpleegkundige bij ZuidZorg.

Wil je weten wat onze klanten zeggen over TeamTelefoon? Lees dan de klantverhalen.