Partners

Om de gebruiksvriendelijkheid van TeamTelefoon te verbeteren wordt u de mogelijkheid geboden om andere diensten te laten integreren met TeamTelefoon. Wanneer u gebruik maakt van deze slimme tools, wordt het voor uw team of organisatie nog makkelijker om de communicatie en bereikbaarheid op een snelle en betrouwbare manier te regelen.

Nedap ONS

De koppeling met Nedap ONS Planning maakt het mogelijk om de bereikbare diensten van medewerkers te laten synchroniseren met de bereikbaarheid op TeamTelefoon. Wanneer een medewerker in Nedap ONS Planning staat ingeroosterd, zal deze tijdens de bereikbare dienst ook als bereikbaar worden aangemerkt in TeamTelefoon. Zo hoeft een medewerker nooit twee keer de bereikbare dienst door te geven. 

Meer over deze partner >> 

Philips Medido

TeamTelefoon integreert met de Philips Medido. De Philips Medido is een slimme medicijndispenser, die werkt met een volautomatisch uitgiftesysteem. Hij zorgt ervoor dat de cliënt de juiste medicijnen op het juiste moment ontvangt en eraan herinnerd wordt deze in te nemen. De koppeling met TeamTelefoon zorgt ervoor dat relevante berichten van de Medido die voor het zorgteam bedoeld zijn ook direct bij het team terecht komen, zonder omwegen dus. 

Meer over deze partner >>