Partners

Om de gebruiksvriendelijkheid van TeamTelefoon te verbeteren, heeft u de mogelijkheid om andere diensten te laten integreren met TeamTelefoon. Met deze integraties wordt het voor u makkelijker om de communicatie en bereikbaarheid op een snelle en betrouwbare manier te regelen. U leest hieronder meer over onze partners.

Nedap ONS

De koppeling met Nedap ONS Planning maakt het mogelijk om uw bereikbare diensten van Nedap ONS te laten synchroniseren met de bereikbaarheid op TeamTelefoon. Wanneer u in Nedap ONS Planning staat ingeroosterd, zal u tijdens de bereikbare dienst ook als bereikbaar worden aangemerkt in TeamTelefoon. Zo hoeft u nooit twee keer de bereikbare dienst door te geven. U heeft dus tijd over voor de zorg! 

Meer over deze partner >> 

Philips Medido

TeamTelefoon integreert met de Philips Medido. De Philips Medido is een slimme medicijndispenser, die werkt met een volautomatisch uitgiftesysteem. Hij zorgt ervoor dat de cliënt de juiste medicijnen op het juiste moment ontvangt en eraan herinnerd wordt deze in te nemen. De koppeling met TeamTelefoon zorgt ervoor dat de berichten van de Medido automatisch worden doorgestuurd naar het team. De relevante berichten van de Medido die voor het zorgteam bedoeld zijn, komen direct bij het team aan, zonder omwegen dus. 

Meer over deze partner >>