Skip to main content

Webinar

Bereikbaarheid vormt een belangrijk onderdeel voor het leveren van goede zorg thuis. Als een cliënt belt, wil hij of zij graag snel een antwoord of hulp. De koppeling met Nedap Ons® biedt uitkomst. Dankzij onze integratie worden inkomende oproepen automatisch doorgeschakeld naar het bereikbare teamlid op de route waar het telefoontje over gaat, zijn zorgmedewerkers beter bereikbaar en besparen ze veel (reis)tijd. Zo blijft er meer tijd over voor het verlenen van zorg.

Tijdens het webinar zijn wij in gesprek gegaan met Tim Liekens en Pepijn Kromhout over de koppeling van TeamTelefoon met Nedap Ons® en de voordelen die het de klant brengt.

Ben je benieuwd naar de voordelen van de koppeling? Vul dan het bijstaande formulier in en krijg het webinar in de mail. Wij verwerken je aanvraag uiterlijk op de eerst volgende werkdag. Je ontvangt een uitnodiging via Webinargeek om het webinar terug te kijken. Kijk vooral tussen je spam als je het webinar niet kan vinden in de komende dagen. Ook kan je de terugblik van het webinar lezen.