Skip to main content

Hoeveel kan TeamTelefoon jouw organisatie jaarlijks besparen?

De calculator berekent hoeveel kosten jouw organisatie naar schatting jaarlijks maakt door te blijven werken met fysieke doorgeeftelefoons en vergelijkt dit vervolgens met de eerste jaars kosten van het gebruik van TeamTelefoon voor jouw organisatie. Door de bereikbaarheid van zorgteams slim te regelen kun je geld en tijd besparen. Die kunnen weer worden ingezet voor zorg aan cliënten. Wil je meer weten over hoe TeamTelefoon nog meer te werk gaat? Neem dan een kijkje naar ons implementatie proces, de functionaliteiten van de TeamTelefoon-app en onze integraties met Nedap Ons® en Medido.

Bereken jouw mogelijke besparing


Door het gebruik van TeamTelefoon kan jouw organisatie mogelijk €0 per jaar besparen!

De berekening is gebaseerd op de tijd die het per dag kost om de bereikbaarheid met fysieke doorgeeftelefoons te regelen. door te rekenen met het tarief van een verzorgende komen tot bovenstaande inschatting. TeamTelefoon ontwikkelde deze calculator in samenwerking met adviesbureau P5COM.

Wil jij meer weten over de ervaringen van TeamTelefoon gebruikers of onze koppeling met Nedap Ons®? Kijk dan onze webinars terug.