Skip to main content

Webinars

Hier vind je een overzicht van onze eerder georganiseerde webinars en updates over onze komende webinars. Tijdens deze webinars gaan we in gesprek met gastsprekers over de ervaringen met het gebruik van de TeamTelefoon app, onze koppelingen en het organiseren van de bereikbaarheidsdienst. Op deze pagina, kun je de laatste webinars terug kijken en je inschrijven voor aankomende webinars.

TeamTelefoon koppelt met Nedap Ons®: Direct de juiste zorgprofessional aan de lijn

Tijd is goud waard in de zorg. Daarom zorgt TeamTelefoon ervoor dat zorgprofessionals door de koppeling met Nedap Ons® nog meer tijd kunnen besparen. De koppeling maakt mogelijk dat inkomende oproepen meteen terechtkomen bij de zorgprofessional die op dat moment in de buurt is van de cliënt die belt, zelfs wanneer meerdere zorginstellingen met elkaar samenwerken om bijvoorbeeld de ongeplande zorg te faciliteren.

Zo is de zorgprofessional minder tijd kwijt aan telefoontjes die voor hem of haar niet relevant zijn en aan het doorspelen van informatie aan de juiste persoon. Ook voor de cliënt en de mantelzorger levert de koppeling veel op. Zij krijgen dankzij de koppeling namelijk meteen iemand aan de lijn die in de mogelijkheid is om hen te helpen.

In dit webinar gaan we in gesprek over de integratie tussen TeamTelefoon en Nedap Ons®. We geven antwoord op de volgende vragen:
1. Hoe kun je deze integratie optimaal inzetten binnen jouw thuiszorgorganisatie?
2. Wat zijn de voordelen van slimmer doorschakelen?
3. Hoe draagt de koppeling bij aan een efficiënte samenwerking tussen zorgorganisaties in de ongeplande zorg?

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op ons webinar en om samen te bouwen aan een toekomst waarin elke oproep telt en elke cliënt de best mogelijke zorg ontvangt. Schrijf je in via onderstaande knop.

Zien we je 28 september?

Wil jij graag online bij het bovenstaande webinar zijn? Dat kan, schrijf je dan snel in via onderstaande knop.

Webinar: de CAO VVT

Het is belangrijk om als werknemer te weten wat jouw rechten zijn, maar het ontcijferen van de CAO VVT kan vragen oproepen. Wij gaven jou de kans om jouw vragen aan de experts te stellen. Tijdens het webinar namen wij de tijd om vragen over de CAO VVT en de bereikbaarheidsdienst in het bijzonder te beantwoorden. Wij gingen tijdens het webinar in gesprek met Bert de Haas en Simone Beer.

Bert is bestuurder bij de FNV, de grootste vakbond van Nederland. Hij houdt zich op landelijk niveau bezig met belangenbehartiging binnen de VVT sector. Daarnaast zet Bert zich in voor een zo goed mogelijk beleid binnen de ouderenzorg. Simone is werkzaam als belangenbehartiger en CAO-onderhandelaar bij NU'91, een beroepsorganisatie voor zorgprofessionals. In haar werk maakt ze zich dagelijks sterk voor goede arbeidsvoorwaarden binnen verschillende zorgsectoren, waaronder de VVT. Simone kijkt ernaar uit om al jullie vragen over de CAO te beantwoorden.

Heb jij vragen over de CAO VVT? Vul dan het bijstaande formulier in en krijg het webinar in de mail. wij verwerken je aanvraag uiterlijk op de eerste volgende werkdag. Je ontvangt een uitnodiging via Webinargeek om het webinar terug te kijken. Kijk vooral tussen je spam als je het webinar niet kan vinden in de komende dagen. Ook kan je de terugblik van het webinar lezen.

Je kan het webinar hier terugkijken

Webinar: Wel of niet inhuren zzp'ers in de VVT?


Drie maanden geleden schreef onze collega, Allert Post, een LinkedIn bericht over het inhuren van zzp'ers in de zorg. Dit heeft veel gevoelens bij lezers opgeroepen. De post van Allert kwam als een reactie op de mededeling van zorgorganisatie Libertas Leiden om alleen nog maar met vaste krachten te werken.

Benjamin Martens, bestuurder bij Libertas Leiden, geeft aan dat zij de keuze om te stoppen met zzp'ers gemaakt hebben in het kader van toekomstbestendige zorg. Chantal Beks, bestuurder bij De Wever, ziet graag een koppeling met de CAO VVT, zodat duidelijke kaders rondom de inzet en de tarieven voor zzp'ers kunnen worden geformuleerd.

Ben je benieuwd naar de visie en aanpak van onze gastsprekers met het wel of niet inhuren van zzp'ers in de vvt? Hoe zij omgaan met de krapte op de arbeidsmarkt? Hoe je ondersteuning kan vragen van mantelzorgers en familieleden? Vul dan het bijstaande formulier in en krijg het webinar in de mail. Wij verwerken je aanvraag uiterlijk op de eerste volgende werkdag. Je ontvangt een uitnodiging via Webinargeek om het webinar terug te kijken. Kijk vooral tussen je spam als je het webinar niet kan vinden in de komende dagen. Ook kan je de terugblik van het webinar lezen.

Je kan het webinar hier terugkijken

Webinar: Hoe organiseer je samen de ongeplande zorg?


Veel organisaties willen graag samen de ongeplande zorg organiseren. In de praktijk blijkt dit lastig, omdat er veel vraagstukken bij komen kijken. Ongeplande zorg moet altijd beschikbaar zijn en binnen een half uur geleverd worden. Maar hoeveel zorgprofessionals moeten er beschikbaar zijn? Is er überhaupt genoeg gekwalificeerd personeel? Hoeveel geld moet ervoor worden uitgetrokken? Kunnen zorgorganisaties samen de spoedzorg regelen?

Tijdens het webinar zijn Pepijn Kromhout, operationeel directeur bij TeamTelefoon en Martin Mauritz, project director bij P5COM, in gesprek gegaan met Annemijn Goeree en Simone Mons over hoe de ongeplande zorg het makkelijkst te organiseren is. Het was een gezamenlijke zoektocht naar de oplossingen voor de problemen waar zorgorganisaties tegenaan lopen.

Ben je benieuwd hoe onze gastsprekers de ongeplande zorg hebben aangepakt? Wat ze anders of op dezelfde manier zouden doen als ze het nog een keer moesten organiseren? Hoe ze de financiering, toegang tot de benodigde informatie en het inzetten van personeel hebben georganiseerd? Vul dan het bijstaande formulier in en krijg het webinar in de mail. Wij verwerken je aanvraag uiterlijk op de eerst volgende werkdag. Je ontvangt een uitnodiging via Webinargeek om het webinar terug te kijken. Kijk vooral tussen je spam als je het webinar niet kan vinden in de komende dagen. Ook kan je de terugblik van het webinar lezen.

Je kan het webinar hier terugkijken

Webinar: TeamTelefoon koppelt met Nedap Ons®


Bereikbaarheid vormt een belangrijk onderdeel voor het leveren van goede zorg thuis. Als een cliënt belt, wil hij of zij graag snel een antwoord of hulp. De koppeling met Nedap Ons® biedt uitkomst. Dankzij onze integratie worden inkomende oproepen automatisch doorgeschakeld naar het bereikbare teamlid op de route waar het telefoontje over gaat, zijn zorgmedewerkers beter bereikbaar en besparen ze veel (reis)tijd. Zo blijft er meer tijd over voor het verlenen van zorg.

Tijdens het webinar zijn wij in gesprek gegaan met Tim Liekens en Pepijn Kromhout over de koppeling van TeamTelefoon met Nedap Ons® en de voordelen die het de klant brengt.

Ben je benieuwd naar de voordelen van de koppeling? Vul dan het bijstaande formulier in en krijg het webinar in de mail. Wij verwerken je aanvraag uiterlijk op de eerst volgende werkdag. Je ontvangt een uitnodiging via Webinargeek om het webinar terug te kijken. Kijk vooral tussen je spam als je het webinar niet kan vinden in de komende dagen. Ook kan je de terugblik van het webinar lezen.

Je kan het webinar hier terugkijken

Webinar: Optimaliseer de bereikbaarheid van jouw zorgverlenend team


Nog nooit waren de personeelstekorten in de zorg zo groot. Door vergrijzing zullen deze tekorten alleen maar toenemen, terwijl je er voor wilt zorgen dat je zorgverlenende teams optimale zorg blijven bieden aan cliënten. Bereikbaarheid vormt hierbij een belangrijk onderdeel. Als een cliënt belt, wil hij of zij graag snel een antwoord of hulp.

TeamTelefoon biedt uitkomst. Dankzij onze app, zijn zorgmedewerkers beter bereikbaar en besparen ze veel (reis)tijd. Zo blijft er meer tijd over voor het verlenen van zorg.

Ben je benieuwd hoe TeamTelefoon de bereikbaarheid van jouw teams kan verhogen? Vul dan het bijstaande formulier in en krijg het webinar in de mail. Vul dan het bijstaande formulier in en krijg het webinar in de mail. Wij verwerken je aanvraag uiterlijk op de eerst volgende werkdag. Je ontvangt een uitnodiging via Webinargeek om het webinar terug te kijken. Kijk vooral tussen je spam als je het webinar niet kan vinden in de komende dagen. Ook kan je de terugblik van het webinar lezen.

Je kan het webinar hier terugkijken