Skip to main content

Webinars

Hier vind je een overzicht van onze eerder georganiseerde webinars en updates over onze komende webinars. Tijdens deze webinars gaan we in gesprek met gastsprekers over de ervaringen met het gebruik van de TeamTelefoon app, onze koppelingen en het organiseren van de bereikbaarheidsdienst. Op deze pagina, kun je de laatste webinars terug kijken en je inschrijven voor aankomende webinars.

Webinar: Wel of niet inhuren zzp'ers in de VVT?


Drie maanden geleden schreef onze collega, Allert Post, een LinkedIn bericht over het inhuren van zzp'ers in de zorg. Dit heeft veel gevoelens bij lezers opgeroepen. De post van Allert kwam als een reactie op de mededeling van zorgorganisatie Libertas Leiden om alleen nog maar met vaste krachten te werken.

Benjamin Martens, bestuurder bij Libertas Leiden, geeft aan dat zij de keuze om te stoppen met zzp'ers gemaakt hebben in het kader van toekomstbestendige zorg. Chantal Beks, bestuurder bij De Wever, ziet graag een koppeling met de CAO VVT, zodat duidelijke kaders rondom de inzet en de tarieven voor zzp'ers kunnen worden geformuleerd.

Maar zorg zonder zzp'ers brengt wel ingewikkelde vraagstukken met zich mee. Hoe kom je de toenemende zorgvraag tegemoet? Hoe ga je om met de krapte op de arbeidsmarkt? Wat zijn de financiële consequenties voor je zorgorganisatie? Ga je meer ondersteuning vragen van mantelzorgers en familieleden? Ga je meer gebruik maken van digitale middelen?

Tijdens ons nieuwe webinar op 18 april 2023 gaan we op zoek naar antwoorden op bovenstaande vragen. Onze collega's Pepijn Kromhout en Pascalle Hoelen gaan in gesprek met Benjamin Martens en Chantal Beks over het wel of niet inhuren van zzp'ers in de zorg. Je kunt je nu al aanmelden voor het webinar via onderstaande knop.

Wil jij graag online bij het bovenstaande webinar zijn? Dat kan, schrijf je dan snel in via onderstaande knop.

Webinar: Hoe organiseer je samen de ongeplande zorg?


Veel organisaties willen graag samen de ongeplande zorg organiseren. In de praktijk blijkt dit lastig, omdat er veel vraagstukken bij komen kijken. Ongeplande zorg moet altijd beschikbaar zijn en binnen een half uur geleverd worden. Maar hoeveel zorgprofessionals moeten er beschikbaar zijn? Is er überhaupt genoeg gekwalificeerd personeel? Hoeveel geld moet ervoor worden uitgetrokken? Kunnen zorgorganisaties samen de spoedzorg regelen?

Tijdens het webinar zijn Pepijn Kromhout, operationeel directeur bij TeamTelefoon en Martin Mauritz, project director bij P5COM, in gesprek gegaan met Annemijn Goeree en Simone Mons over hoe de ongeplande zorg het makkelijkst te organiseren is. Het was een gezamenlijke zoektocht naar de oplossingen voor de problemen waar zorgorganisaties tegenaan lopen.

Ben je benieuwd hoe onze gastsprekers de ongeplande zorg hebben aangepakt? Wat ze anders of op dezelfde manier zouden doen als ze het nog een keer moesten organiseren? Hoe ze de financiering, toegang tot de benodigde informatie en het inzetten van personeel hebben georganiseerd? Vul dan het bijstaande formulier in en krijg het webinar in de mail. Wij proberen binnen 1 werkdag jouw aanvraag te verwerken. Je ontvangt een uitnodiging via Webinargeek om het webinar terug te kijken. Kijk vooral tussen je spam als je het webinar niet kan vinden in de komende dagen. Ook kan je de terugblik van het webinar lezen.

Je kan het webinar hier terugkijken

Webinar: TeamTelefoon koppelt met Nedap Ons®


Bereikbaarheid vormt een belangrijk onderdeel voor het leveren van goede zorg thuis. Als een cliënt belt, wil hij of zij graag snel een antwoord of hulp. De koppeling met Nedap Ons® biedt uitkomst. Dankzij onze integratie worden inkomende oproepen automatisch doorgeschakeld naar het bereikbare teamlid op de route waar het telefoontje over gaat, zijn zorgmedewerkers beter bereikbaar en besparen ze veel (reis)tijd. Zo blijft er meer tijd over voor het verlenen van zorg.

Tijdens het webinar zijn wij in gesprek gegaan met Tim Liekens en Pepijn Kromhout over de koppeling van TeamTelefoon met Nedap Ons® en de voordelen die het de klant brengt.

Ben je benieuwd naar de voordelen van de koppeling? Vul dan het bijstaande formulier in en krijg het webinar in de mail. Wij proberen binnen 1 werkdag jouw aanvraag te verwerken. Je ontvangt een uitnodiging via Webinargeek om het webinar terug te kijken. Kijk vooral tussen je spam als je het webinar niet kan vinden in de komende dagen. Ook kan je de terugblik van het webinar lezen.

Je kan het webinar hier terugkijken

Webinar: Optimaliseer de bereikbaarheid van jouw zorgverlenend team


Nog nooit waren de personeelstekorten in de zorg zo groot. Door vergrijzing zullen deze tekorten alleen maar toenemen, terwijl je er voor wilt zorgen dat je zorgverlenende teams optimale zorg blijven bieden aan cliënten. Bereikbaarheid vormt hierbij een belangrijk onderdeel. Als een cliënt belt, wil hij of zij graag snel een antwoord of hulp.

TeamTelefoon biedt uitkomst. Dankzij onze app, zijn zorgmedewerkers beter bereikbaar en besparen ze veel (reis)tijd. Zo blijft er meer tijd over voor het verlenen van zorg.

Ben je benieuwd hoe TeamTelefoon de bereikbaarheid van jouw teams kan verhogen? Vul dan het bijstaande formulier in en krijg het webinar in de mail. Vul dan het bijstaande formulier in en krijg het webinar in de mail. Wij proberen binnen 1 werkdag jouw aanvraag te verwerken. Je ontvangt een uitnodiging via Webinargeek om het webinar terug te kijken. Kijk vooral tussen je spam als je het webinar niet kan vinden in de komende dagen. Ook kan je de terugblik van het webinar lezen.

Je kan het webinar hier terugkijken