Skip to main content

Integraties Nedap Ons® en Medido

TeamTelefoon integreert eenvoudig met andere diensten. Zo worden communicatie en bereikbaarheid op een snelle en betrouwbare manier geregeld - met behoud van bestaande systemen. Elke koppeling die wij aangaan zorgt er voor dat zorgmedewerkers nog beter worden ondersteund in het doen van zijn, haar of hun werk. Op dit moment heeft TeamTelefoon een koppeling met Nedap Ons en Medido. Onze koppelingen staan niet standaard aan maar zijn wel inbegrepen in ons pakket. Verder staan wij open voor nieuwe integraties, mits het ten goede komt aan de zorg én de cliënt. Ben je benieuwd wat TeamTelefoon precies kan? Bekijk de functies en voordelen.

Koppeling Nedap Ons®

Nedap Ons® is het elektronische cliënten dossier ontwikkeld door Nedap Healthcare. Door het vereenvoudigen van administratieve zorgtaken kunnen zorgmedewerkers zich focussen op hun belangrijke werk. Nedap Ons® biedt toegang tot cliëntgegevens en tot de cliënten dossiers op één plek.

Door de plan- en roostermodule van Nedap Ons® te koppelen aan TeamTelefoon, wordt het plannen van de bereikbaarheid nóg makkelijker. Elke dag worden de geplande diensten automatisch overgenomen in TeamTelefoon. Zo is het in beide systemen duidelijk wie dienst heeft en wie per dienst telefonisch bereikbaar is. Bovendien hoeft de planning nog maar één keer ingevuld te worden. Verandert er op de dag zelf iets in de planning? Dan kunnen teamleden zelf de diensten aanpassen in de TeamTelefoon-app.

Dankzij de koppeling met Nedap Ons® kan TeamTelefoon ook slimmer doorschakelen. Inkomende oproepen worden automatisch doorgeschakeld naar het bereikbare teamlid op de route waar het telefoontje over gaat. Kan die medewerker niet opnemen? Dan wordt het telefoontje automatisch doorgeschakeld naar de andere bereikbare collega's, de achterwacht of de voicemail. Hiermee worden de inkomende oproepen relevanter voor jou en kan jij de cliënt beter helpen.

Expert webinar: TeamTelefoon koppelt met Nedap Ons®

In aankomend webinar op 28 september 2023 van 12.00 tot 12.30 gaan we in gesprek over TeamTelefoon's Nedap Ons integratie. Dankzij deze koppeling kan TeamTelefoon slimmer doorschakelen. Tijdens het webinar bespreken hoe jouw organisatie de koppeling optimaal kan inzetten en de voordelen ervan. Ook bespreken we hoe de koppeling kan bijdragen aan een efficiënte samenwerking tussen zorgorganisaties in de ongeplande zorg. Wil jij bij dit webinar zijn? Schrijf je in via onderstaande knop. Tot de 28ste!

Koppeling automatische medicijndispenser Medido

TeamTelefoon werkt samen met de slimme medicijndispenser Medido. Hierdoor worden de meldingen van Medido automatisch doorgestuurd aan het team. Deze meldingen verschijnen in de teamchat en kunnen direct afgehandeld worden. Zo komen alarmeringen zonder omwegen direct bij het zorgteam.

De Medido medicijndispenser is een apparaat dat bij cliënten thuis wordt geïnstalleerd ter ondersteuning van het innemen van medicijnen. Volgens een op afstand geprogrammeerd leveringsschema geeft de Medido medicijnzakjes uit. De Medido bevat een eigen simkaart en is daarmee gekoppeld aan het Medido online platform.

De teams die gebruik maken van TeamTelefoon ontvangen de Medido-meldingen in de app. De meldingen zijn zichtbaar in de app. Teamleden kunnen deze berichten markeren als afgehandeld op het moment dat ze actie hebben ondernomen. De andere teamleden kunnen dan zien dat het bericht is afgehandeld.

De thuiszorginstelling bepaald in overleg met Vitavanti welke meldingen via TeamTelefoon worden afgeleverd bij het thuiszorgteam. Alles wordt automatisch gegenereerd via de Medido en TeamTelefoon. Dit zorgt dat kosten lager uitvallen ten opzichte van andere alternatieven. Dit voordeel neemt toe naarmate er meerdere dispensers per zorgteam worden ingezet.