Blog

Achter de Schermen: Rinkeltijd

Als je op bereikbaar staat en er wordt naar het team gebeld, blijft jouw telefoon natuurlijk niet eindeloos over gaan. Het aantal seconden dat de telefoon overgaat voordat het gesprek wordt doorgeschakeld noemen wij de rinkeltijd. Lees in deze blogpost alles over deze rinkeltijd en hoe je dit aan kan passen!

Wie bellen er naar het thuiszorgteam?

Thuiszorg teams worden over het algemeen ontzettend veel gebeld. Maar door wie eigenlijk? 40% van jullie gaf in onze enquête aan dat zij het vaakst worden gebeld door cliënten. Lees in deze blogpost waarom de cliënten naar het team bellen.

Achter de schermen: Planning voor meerdere teams

In de serie “Achter de schermen” geven wij jou de beste tips om optimaal gebruik te maken van TeamTelefoon. Vandaag leggen we een gloednieuwe functie uit, namelijk inplannen voor meerdere teams. Lees gauw verder als je wilt weten wat dit is en hoe het werkt!

Is de werkdruk in de zorg te hoog?

Is zorg leveren aan cliënten niet de reden dat jij hebt gekozen voor een mooi beroep in de zorg? Precies. Helaas is de hoge werkdruk in deze branche nog steeds gesprek van de dag. En dit wordt ook bevestigd door onze gebruikers. Een nadelig gevolg hiervan is dat thuiszorgmedewerkers minder tijd hebben voor de cliënt.   

Poll: Appverbod op de fiets

Vanaf 1 juli 2019 gaat het zogeheten appverbod voor op de fiets in. Dit betekent dat je tijdens het fietsen je telefoon niet meer in de hand mag houden en niet meer mag gebruiken. Doe je dat wel dan loop je het risico een boete te krijgen van €95. Wij zijn benieuwd naar de gevolgen van dit telefoongebruik op de fiets voor (thuis)zorgmedewerkers.

Hoe implementeer je zelfsturing met succes?

Organisaties in de zorgsector moeten steeds effectiever en efficiënter werken. Hierdoor stijgt de werkdruk enorm en is er vaak minder tijd voor de cliënt. Zelfsturing lijkt hiervoor dé oplossing. Maar geldt dit voor elke organisatie? En wat moet er binnen een organisatie veranderen om het tot een succes te maken?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: