Skip to main content

TeamTelefoon koppelt met Nedap Ons®

TeamTelefoon integreert eenvoudig met andere diensten. Zo worden communicatie en bereikbaarheid op een snelle en betrouwbare manier geregeld - met behoud van bestaande systemen. Met Ons® vereenvoudigt Nedap de administratieve taken van zorgprofessionals en ondersteunt hun ECD meer dan 1500 zorginstellingen in Nederland. Door technologie slim in te zetten, zorgen TeamTelefoon en Nedap Ons® ervoor dat zorgprofessionals meer tijd over houden voor het leveren van zorg.

Roostermodule

Door de plan- en roostermodule van Nedap Ons® te koppelen aan TeamTelefoon, wordt het plannen van de bereikbaarheid nóg makkelijker. Dagelijks worden de vooraf geplande diensten automatisch gesynchroniseerd met TeamTelefoon. Hierdoor is in beide systemen duidelijk wie verantwoordelijk is voor elke dienst en wie er telefonisch bereikbaar is. Wat het nog gemakkelijker maakt, is dat de planning slechts één keer hoeft te worden ingevoerd. En als er op de dag zelf wijzigingen optreden, bijvoorbeeld doordat een teamlid onverwacht afwezig is, kunnen teamleden zelfstandig de diensten aanpassen via de TeamTelefoon-app.

"Voorheen moesten we onze bereikbaarheidsdiensten in twee verschillende systemen invoeren. Dat was heel omslachtig. Door de koppeling met Nedap Ons®, besparen we nu wekelijks 3 uur. Die tijd kunnen we besteden aan onze cliënten."

Wijkverpleegkundige Aafje

TeamTelefoon koppelt met Nedap Ons®: Zorgteams beter bereikbaar

Bereikbaarheid vormt een belangrijk onderdeel voor het leveren van goede zorg thuis. Als een cliënt belt, wil hij of zij graag snel een antwoord of hulp. De koppeling met Nedap Ons® biedt uitkomst. In dit webinar ging Pepijn Kromhout in gesprek met Tim Liekens, functioneel beheerder bij zorgorganisatie Aafje. Ze spraken onder andere over Tim's ervaringen met de koppeling en de voordelen voor roosteraars, zorgmedewerkers en cliënten. Volgens Tim ligt het grootste voordeel in de aanzienlijke tijdbesparing. "Vroeger moest de planner of zorgmedewerker apart inloggen bij TeamTelefoon om opnieuw aan te geven wie wanneer bereikbaar was. Deze extra stap is overbodig geworden dankzij de integratie met Nedap Ons®." Het is nog wel mogelijk om aanpassingen via de app te doen. "Dus, stel dat een planner aangeeft dat je beschikbaar bent van 08:00 tot 13:00, maar het wordt onverwacht druk en je wilt al om 07:30 beginnen, dan kun je jezelf eerder beschikbaar stellen," voegde Tim eraan toe. Ben je benieuwd naar de voordelen van de koppeling?

Webinar terugkijken

Mocht u interesse hebben of vragen over het activeren van de koppeling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande knop. Samen maken we de telefonische bereikbaarheid van teams steeds beter.

Slim routeren

Dankzij de koppeling met Nedap Ons® kan TeamTelefoon ook slimmer doorschakelen. Inkomende gesprekken worden automatisch gerouteerd naar het beschikbare teamlid dat verantwoordelijk is voor de betreffende zorgroute. Als de betreffende medewerker niet beschikbaar is, wordt het gesprek automatisch doorgeschakeld naar andere beschikbare collega's, de achterwacht, of naar de voicemail. Slim routeren zorgt ervoor dat inkomende gesprekken relevanter worden voor jou en dat je de cliënt nog beter van dienst kunt zijn.

"Maar liefst de helft van alle inkomende oproepen komt in een team direct bij de juiste medewerker terecht. Dat is gewoon heel prettig voor zowel de zorgprofessionals als de cliënt."

Pepijn Kromhout, Operationeel Directeur bij TeamTelefoon

TeamTelefoon koppelt met Nedap Ons®: Direct de juiste zorgprofessional aan de lijn

Tijd is goud waard in de zorg. Daarom zorgt TeamTelefoon ervoor dat zorgprofessionals door de koppeling met Nedap Ons® nog meer tijd kunnen besparen. In het verleden werd de zorgverlener gecontacteerd via een fysieke doorgeeftelefoon, waardoor slechts één persoon de telefoon kon beantwoorden. Tegenwoordig zijn er echter vaak vier of vijf zorgprofessionals tegelijkertijd beschikbaar, wat kan leiden tot het ontvangen van oproepen die niet voor jou bestemd zijn. Dit resulteert vaak in het doorgeven van berichten aan de collega voor wie de oproep eigenlijk bedoeld is. In dit webinar gingen we in gesprek over de integratie tussen TeamTelefoon en Nedap Ons®. Dankzij de koppeling worden de meeste oproepen nu direct gericht op de juiste zorgverlener. Dit komt niet alleen ten goede aan de efficiënte van het werk, maar ook aan de cliënt en mantelzorger, omdat zij hun verhaal slechts eenmaal hoeven te vertellen. Ben je benieuwd naar de voordelen van de koppeling?

Webinar terugkijken