Skip to main content

Werken bij

TeamTelefoon is een gebruiksvriendelijke app om de telefonische bereikbaarheid van teams te verbeteren. Als software specialist leveren wij al jarenlang bereikbaarheidsoplossingen aan een groot scala klanten, veelal in de zorgsector. Wij richten ons op teams die veel onderweg zijn of op veel verschillende locaties werken. Met onze gebruiksvriendelijke app, stellen we teams in staat zijn om zelf de telefonische bereikbaarheid te regelen. Wij geven teams de middelen en het vertrouwen om de regie in eigen handen te nemen.

Onze organisatie heeft een informele, open cultuur. We zijn trots op ons huidige product en toegewijd om een goed gewaardeerd product te (blijven) leveren. Daarom blijven we altijd in ontwikkeling. Door middel van innovatief denken, intensief klantcontact en een goede samenwerking met onze gebruikers, optimaliseren we de app continu. Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Op dit moment zijn wij bij TeamTelefoon op zoek naar:

Full Stack Developer

Are you looking for a new and exciting job as a Full Stack Developer in the city center of Rotterdam? Our job position might be something for you!