Skip to main content

Pepijn is Operationeel Directeur bij TeamTelefoon. De vraag die hij zichzelf continu stelt is:’wat kan ik doen om ervoor te zorgen dat we met z’n allen verder kunnen?’ Zijn motto is ‘grenzen verleggen’. Lees hier hoe hij zijn motto dagelijks toepast.

Wat zijn belangrijke waarden voor jou?

”Ik heb een visie van wat ik belangrijk vind in de dingen die ik doe. Ik moet er plezier in hebben, mezelf kunnen blijven ontwikkelen en het moet iets opleveren. Deze drie thema’s vormen het kader voor wat ik doe. Het mooie aan TeamTelefoon vind ik dat deze waardes zeker terugkomen. Ik voel me nuttig door onze inzet om de zorg te verbeteren, ik heb de vrijheid om mezelf en het team te ontwikkelen en ik vind het werk en mijn taken hartstikke leuk. Ik haal veel voldoening uit mijn werk en ik zie zeker kansen voor TeamTelefoon om zich over de jaren op deze punten meer te ontwikkelen”.

Wat zijn je voornaamste werkzaamheden?

”Ik ga over de operatie van het bedrijf. Hieronder vallen bijvoorbeeld de ontwikkeling van TeamTelefoon, de supportdesk, de relatie onderhouden met bestaande klanten en contact onderhouden met nieuwe klanten.” Een van de sterke punten van Pepijn is dat hij bij nieuwe klanten ingezet kan worden om de implementatie in goede banen te leiden. Als ervaren projectleider en kennis over TeamTelefoon kan hij nieuwe teams helpen om de applicatie het best toe te passen.

Hoe ziet je gemiddelde werkdag eruit?

”Enerzijds zijn het interne meetings en anderzijds online afspraken met het team of met klanten. Over het algemeen ga ik twee dagen per week naar ons kantoor in Rotterdam. Op deze momenten probeer ik zoveel mogelijk fysieke afspraken met collega’s in te plannen. Ook houd ik me bezig met het uitwerken van  bijvoorbeeld offertes of het maken van een e-learning voor nieuwe klanten.

Hoe pas je jouw motto toe buiten werktijd?

”Wat begon met het opknappen van een mountainbike, eindigde pas geleden, na vier jaar trainen, met een stage race waarbij ik zeven dagen de Alpen door fietste. Het gaat dan niet om het mountainbiken zelf, maar ergens mee beginnen; kijken waar je grenzen liggen en hoe ver je dit kan brengen.” 

Hoe pas je jouw motto toe binnen TeamTelefoon?

“Ooit ben ik begonnen met werken in loondienst, maar ik wilde meer vrijheid en meer zelf kunnen bepalen. Ik koos ervoor om te starten als zzp’er en mijn ervaring als projectleider in te zetten in de zorg. Uiteindelijk ben ik als zelfstandig ondernemer bij TeamTelefoon terecht gekomen. De grens die we met TeamTelefoon willen verleggen is het optimaal ondersteunen van de bereikbaarheid van de zorg. Dit doel is groter dan onszelf en kunnen we niet alleen. Daarom bouwen we niet alleen bij TeamTelefoon met z’n allen naar dit doel. Dat doen we samen met onze klanten en partners.”

Vond je dit leuk om te lezen? Bekijk dan ook ons interview met collega Ilker.