Skip to main content

Het implementatie proces

Goede bereikbaarheid van zorgteams is essentieel. De gebruiksvriendelijke app vervangt het fysieke diensttoestel. Het zorgt voor een hogere zorgkwaliteit en tevredenheid bij zowel de cliënt als medewerker. Daarnaast integreert TeamTelefoon gemakkelijk met plannings- en alarmeringssystemen zoals Nedap Ons® en Medido. Wil je hier meer over weten? Kijk dan bij integraties.

Allert Post, Algemeen Directeur en Pepijn Kromhout, Operationeel Directeur bij TeamTelefoon

Makkelijk van start met TeamTelefoon

TeamTelefoon is zo ingericht dat zorgprofessionals en functioneel beheerders op een laagdrempelige manier snel kunnen starten. Onze ervaring is dat ook medewerkers die weinig affiniteit hebben met technologie, goed uit de voeten kunnen met de app. Onze innovatieve oplossing speelt in op de behoeftes vanuit de zorgsector. Hierdoor hebben gebruikers weinig vragen bij het starten. De tijd die overblijft, kan besteed worden aan de cliënt.

Snel en betrouwbaar

Generieke telefoniesystemen zijn vaak duur en complex. Ze vereisen een bemande telefooncentrale of een ingewikkelde configuratie. TeamTelefoon werkt volledig in de cloud. Telefoongesprekken verlopen via het betrouwbare gsm-netwerk, waardoor een continue dataverbinding niet noodzakelijk is. Dat maakt onderhoud en implementatie gemakkelijk. Dit bespaart veel tijd en geld.

"De roosteraar doet het stukje van te voren, die maakt het rooster en geeft aan wie er bereikbaar is en de medewerkers dan zelf op de dag bij het verwerken van mutaties als dat nodig is voor de medewerker"

Tim Liekens, Functioneel Applicatiebeheerder bij Aafje

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van TeamTelefoon voor jouw organisatie?

Hoe het werkt

De implementatie van TeamTelefoon werkt snel en eenvoudig. Omdat we al heel veel implementaties bij klanten in de zorgsector hebben gedaan, weten we dat de sleutel voor een succesvolle implementatie is. Met het projectteam leggen we de planning en werkafspraken vast. Vanaf het begin nemen we de wensen en behoeften van de kerngebruikers en functioneel beheerders mee. Onze handige toolkit biedt onder andere best practices, een e-learning en een draaiboek.

Grote projecten

Bij grote projecten, leveren wij inhoudelijke ondersteuning tijdens de training en het eerste gebruik. Indien nodig verzorgen we ook de projectleiding. Zo zorgen we met elkaar voor een snelle en goede start.

Ben je benieuwd hoe TeamTelefoon de bereikbaarheid van jouw teams kan verhogen?

Pepijn Kromhout, operationeel directeur bij TeamTelefoon, is in gesprek gegaan met Thamar Kolthof, wijkverpleegkundige, over de bereikbaarheid van zorgverlenende teams. Goed bereikbaar zijn is belangrijk. Als een cliënt belt, wil hij of zij graag snel een antwoord of hulp. Bekijk ons webinar terug waar wijkverpleegkundige Thamar Kolthof openhartig vertelt over haar ervaringen.

Webinar terugkijken
"Bij ons werken ongeveer 340 medewerkers dagelijks met TeamTelefoon. Zij zijn ingewerkt met behulp van de e-learning. De implementatie en ook de ondersteuning naderhand zijn door TeamTelefoon verzorgd. Ik hoef eigenlijk niet zoveel te doen, de app draait zelfstandig."

Applicatiebeheerder bij RIBW AVV