Over ons

TeamTelefoon is softwareleverancier in de zorg. Wij zijn een compacte organisatie gevestigd in hartje Rotterdam. We ontwikkelen een gebruiksvriendelijke app om de telefonische bereikbaarheid van zorgteams te verbeteren.

Wij focussen ons bewust op de zorg. De app is vooral geschikt voor thuiszorgorganisaties of andere vormen van extramurale zorg. Hierdoor zijn wij in staat om onze dienstverlening zo goed mogelijk op deze teams af te stemmen. Natuurlijk werkt de app ook voor andere teams, waarvan de teamleden op verschillende locaties werken of veel onderweg zijn.

We zijn heel trots op ons huidige product, maar we blijven altijd in ontwikkeling. Door middel van innovatief denken, intensief klantcontact en een goede samenwerking met onze gebruikers optimaliseren we de app continu.

Allert Post, Managing Director bij TeamTelefoon

Samen altijd bereikbaar

Ons doel is om zorgteams beter bereikbaar te laten zijn en tegelijkertijd de samenwerking en communicatie te bevorderen. We gaan daarbij uit van de zelfstandigheid binnen teams. Wij faciliteren teams door hen de middelen en het vertrouwen te geven om de regie in eigen handen te nemen. Zo maken we samen de zorg efficiënter en blijft er meer tijd over voor de cliënt.

Wil je weten wat onze gebruikers zeggen over TeamTelefoon? Lees dan de klantverhalen.