Skip to main content

Over ons

TeamTelefoon is een gebruiksvriendelijke app die de de telefonische bereikbaarheid van zorgteams verbetert. De app is vooral geschikt voor teams die veel onderweg zijn of op veel verschillende locaties werken. We zijn heel trots op onze app, maar we blijven altijd innoveren. Door middel van intensief klantcontact, een goede samenwerking met onze klanten en grensverleggend denken optimaliseren we de TeamTelefoon-app continu. Wil je weten wat onze gebruikers zeggen over TeamTelefoon? Lees dan de klantverhalen.

Missie

Al jaren wordt onze samenleving geconfronteerd met tekorten in de zorg. Nederland heeft te maken met een dubbele vergrijzing en de gezondheidszorg moet het doen met steeds minder financiële middelen. Door technologie slim in te zetten, speelt TeamTelefoon in op deze maatschappelijke problemen en levert het een bijdrage aan de zorgsector.

Onze software ondersteunt ambulante zorgteams. Onze app vervangt handmatige doorschakelingen en de gemeenschappelijke diensttelefoon. Zo blijft er meer tijd over voor het leveren van zorg. We gaan daarbij uit van de zelfstandigheid binnen teams. Wij geven zorgverleners de middelen en het vertrouwen om de regie in eigen handen te nemen. Dit heeft als resultaat dat de werkdruk beter verdeeld wordt en ook de interne communicatie binnen het team verbetert.

Visie

We zetten ons in om een ideale werkwijze te creëren waar alle zorgteams optimaal bereikbaar zijn zonder het gevoel te hebben altijd ‘aan’ te moeten staan. Ons streven is om zoveel mogelijk teams te ondersteunen met de inzet van slim ontwikkelde technologie.

Allert Post, Algemeen Directeur bij TeamTelefoon
"We maken een enorm verschil voor mensen die ver reizen om een doorgeeftelefoon van kantoor op te halen, of mensen die ‘s ochtends de wekker zetten om een doorschakeling in te stellen als ze vrij zijn. De zorgverlener kan dan de overgebleven tijd besteden aan de cliënt. Daar doen we het uiteindelijk voor."

Allert Post, Algemeen Director bij TeamTelefoon

Pepijn Kromhout, Operationeel Directeur bij TeamTelefoon

Wat onderscheidt ons

De mogelijkheden die hedendaagse technologie ons bieden lijken soms eindeloos. Bij TeamTelefoon kijken we naar wat er nodig is, in plaats van wat technologie allemaal kan. Met onze nuchtere mentaliteit steken we graag de handen uit de mouwen. Door middel van intensief klantcontact, een goede samenwerking met onze klanten en grensverleggend denken optimaliseren we de TeamTelefoon-app continu.

Onze aanpak is niet alleen praktisch, maar ook pragmatisch. Alle ontwikkelingen die we toepassen in onze app, maken we weloverwogen en moeten van toegevoegde waarde zijn voor de zorgprofessional. Wij zorgen dat jij kunt doen waar je het beste in bent: zorg verlenen. Het resultaat is een makkelijke, gebruiksvriendelijke en laagdrempelig app, die perfect aansluit op de behoeften van ambulante teams. Hierdoor zijn we uniek in de markt. Het doet wat het moet doen, geen poespas. Daarbij komt dat problemen makkelijk kunnen worden opgelost door de gebruikers zelf, dus óók buiten kantoortijden en in de weekenden.

"Het contact dat we dagelijks hebben met zorgmedewerkers is wat TeamTelefoon zo speciaal maakt. Ondanks dat TeamTelefoon groeit willen wij dit zo lang mogelijk onderhouden. Dit doen we door ervoor te zorgen dat het product blijft aansluiten bij de vraag vanuit de zorgsector. De kwaliteit van de dienstverlening en de app staan voorop."

Pepijn Kromhout, Operationeel Directeur bij TeamTelefoon

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van TeamTelefoon voor jouw organisatie?

Werken bij TeamTelefoon

Ben jij benieuwd naar welke vacatures wij hebben openstaan en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Neem dan hier een kijkje.