Skip to main content

Achter de schermen heeft ons team hard gewerkt aan een uitbreiding van de koppeling met Nedap Ons Planning en Roosteren. De koppeling met het plan- en roosterprogramma van Nedap Ons maakt het mogelijk om de bereikbare diensten automatisch te synchroniseren met TeamTelefoon.

Koppeling Nedap Ons Plannen en Roosteren

Wanneer teamleden in Nedap Ons Planning staan ingeroosterd, worden zij automatisch ook als bereikbaar aangemerkt in de mobiele app van TeamTelefoon. Zo is het in beide systemen duidelijk wie dienst heeft en wie per dienst telefonisch bereikbaar is. Bovendien hoeft de planning nog maar één keer ingevuld te worden. Dit scheelt veel tijd en dubbel werk.

“Voorheen moesten we onze bereikbaarheidsdiensten in twee verschillende systemen invoeren. Dat was heel omslachtig. Door de koppeling met Nedap Ons, besparen we nu wekelijks 3 uur. Die tijd kunnen we nu besteden aan onze cliënten.” – wijkverpleegkundige Aafje

Medewerkers hebben de vrijheid om zelfstandig aanpassingen te blijven doen. Als er bijvoorbeeld plotseling een collega uitvalt, kunnen zij gemakkelijk zelf een vervanger beschikbaar stellen. Dit biedt veel vrijheid.

Heeft jouw organisatie al een koppeling met Nedap en wil je deze dienst graag uitproberen bij jouw team(s)? Neem dan contact met ons op via info@teamtelefoon.nl.

TeamTelefoon werkt er voortdurend aan haar dienstverlening beter aan te laten sluiten op de wensen en manier van werken van klanten. Daarom kunnen gebruikers van onze app nu ook uitbellen met het teamnummer. Wist jij dat al? Lees hier hoe het werkt.

Terugkijken Expert webinar: TeamTelefoon koppelt met Nedap Ons®

Ben je benieuwd naar de voordelen van de koppeling? Tijdens het webinar is TeamTelefoon operationeel directeur Pepijn Kromhout in gesprek gegaan met functioneel beheerder Tim Liekens over de koppeling van TeamTelefoon met Nedap Ons® en de voordelen die het de klant brengt.

Webinar terugkijken