Skip to main content

Tijdens een ‘Achter de schermen’ geven we jou praktische tips en oplossingen over veelvoorkomende situaties waar jij als gebruiker van de TeamTelefoon-app mee te maken kan krijgen. De vorige keer keken we naar het lid zijn van meerdere teams. Deze keer: zien wie het gesprek beantwoord heeft.

Het gespreksoverzicht

Je cliënten bellen naar het teamnummer maar er neemt niemand op. Dus wordt er een voicemail achtergelaten en wacht de cliënt op hulp. Maar je kan niet zien wie de voicemail heeft teruggeluisterd. Jij denkt dat je collega dat heeft gedaan en andersom. Dit kan zorgen voor onduidelijkheid en misverstanden in je team. De cliënt wordt nu niet geholpen en dat is heel frustrerend voor jou en je cliënt. 

Daarom is er in de app van TeamTelefoon een gespreksoverzicht te vinden. Je kunt direct zien wie er wanneer gebeld heeft en welk teamlid het gesprek heeft beantwoord. Indien een gesprek niet is opgenomen, wordt dit gemarkeerd als ‘nog af te handelen’. Dit creëert duidelijkheid onder teamleden over welke cliënt nog teruggebeld moet worden.

Voicemails

Als niemand de telefoon opneemt, kun je de ingesproken voicemail gelijk afluisteren in de TeamTelefoon-app. Het teamlid dat de voicemail afhandelt, vinkt de voicemail daarna af. Daarnaast kan het hele team de ingesproken voicemail beluisteren, ook als de voicemail al is afgeluisterd en afgevinkt. Dit maakt het werken nog efficiënter. 

In de komende weken komen er meer ‘achter de schermen’ waar we functies gaan uitleggen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niks te missen. Op onze website staan de functies van de TeamTelefoon-app ook uitgelicht.