Skip to main content

‘Achter de schermen’ is terug. Voor sommige nieuwsbrieflezers zal dit wel een lampje doen branden. Tijdens een ‘achter de schermen’ geven we jou praktische tips en oplossingen over veelvoorkomende situaties, waar jij als gebruiker van de TeamTelefoon-app mee te maken kan krijgen. Deze keer: lid van meerdere teams.

Bijspringen voor ondersteuning

In de wijkzorg kan het voorkomen dat je lid bent van meerdere wijkteams. Bijvoorbeeld omdat je bijspringt bij je collega’s of omdat je voor meerdere zorgorganisaties zorg levert. Door wijkoverschrijdend werken en regionale samenwerkingen komt het steeds vaker voor dat jij lid moet zijn van meerdere teams. Daarom is het erg frustrerend en tijdrovend als je steeds moet inloggen in dezelfde systemen met andere gegevens.

Lid van meerdere teams

TeamTelefoon heeft een functie voor om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. In de TeamTelefoon-app kun je lid zijn van meerdere teams. Vanuit de app kun je makkelijk van team wisselen. Het voordeel hiervan is dat overbodig in- en uitloggen verleden tijd is. Daarnaast vul je een aparte planning in voor elk team waar je lid van bent. Dat is wel zo overzichtelijk.

In de komende weken komen er meer ‘achter de schermen’ aan waar we functies gaan uitleggen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om niks te missen. Op onze website staan de functies van de TeamTelefoon-app ook uitgelicht.

Terugkijken Expert webinar: Optimaliseer de bereikbaarheid van jouw zorgverlenend team

Ben je benieuwd hoe TeamTelefoon de bereikbaarheid van jouw teams kan verhogen? Tijdens ons webinar ging TeamTelefoon operationeel directeur Pepijn Kromhout in gesprek met wijkverpleegkundige Thamar Kolthof. Pepijn vertelt over de functionaliteiten, de implementatie en het gebruikersgemak en Thamar deelt haar persoonlijke ervaring met de TeamTelefoon-app.