Skip to main content

Elf weken geleden trokken we de deur dicht van ons kantoor, vanwege de coronamaatregelen werken wij sindsdien vanuit huis. In dit artikel nemen we een kijkje bij ons thuis en vertellen je hoe we gemotiveerd blijven. Op deze manier maak je kennis met de personen achter de TeamTelefoon app. 

Ondersteunen van de zorg

Allert, managing director van TeamTelefoon, vat in één zin samen welk gevoel wij allemaal hebben bij TeamTelefoon. “We kunnen niet zomaar stoppen met het ondersteunen van de zorg, het werk gaat door zoals altijd.” 

Veel energie

Hanjo is onze product owner. Dit houdt in dat hij zich richt op de technische kant van het product. “Ik krijg er veel energie van juist in deze tijd de app nog waardevoller te maken, door bijvoorbeeld in korte tijd videobellen met de cliënt mogelijk te maken.” Zo blijft Hanjo gemotiveerd. 

Een dagelijkse routine

Regisha werkt als stagiaire visual design. Zij heeft tijdens haar stage verschillende illustraties en designs gemaakt. Ook heeft Regisha zich gericht op het ontwerpen van de online training. Wij vroegen haar hoe zij gemotiveerd blijft. “Door mijn werk zoveel mogelijk te scheiden van mijn ’thuis’. Door een echte werkplek in te richten, heb ik meer het idee dat ik echt naar werk toe ga. Na werktijd kom ik hier zo min mogelijk. Ook houd ik mij aan mijn dagelijkse routine; zo begin ik net zoals op werk elke dag met een kop koffie.”

Positief

Wouter is head developer bij TeamTelefoon. Samen met het development team optimaliseert hij de app en voegt hij handige functies toe. Zo is het sinds kort mogelijk om beeldzorg te leveren via TeamTelefoon. Wouter ziet het thuiswerken positief in. “Ik kan de zorg helpen terwijl ik thuis kan genieten van de zon in mijn achtertuin, win-win.”

Waardering voor de zorg

Demi verzorgt samen met Julia onze marketing. Ze houdt zich bezig met alle zaken omtrent onze marketing en communicatie naar (nieuwe) gebruikers. “Normaal zou ik in deze periode heel druk zijn met op congressen staan om nog meer zorgmedewerkers kennis te laten maken met TeamTelefoon. Ik mis dat contact nu wel heel erg en vind het jammer dat we de leuke ideeën niet kunnen uitvoeren. Wel haal ik nu veel energie uit het klaarstaan voor onze gebruikers en het blijven delen van relevante artikelen. Ook vond ik het heel leuk om de bloemenactie op te zetten. We kregen zoveel leuke reacties en het voelde heel fijn om onze waardering naar zorgtoppers te uiten.”

Als marketing assistent houdt Julia zich vooral bezig met het schrijven van artikelen voor op de blog. Daarnaast maakt ze de nieuwsbrieven en richt zij zich op social media. “Ik blijf gemotiveerd door zo interessant mogelijke artikelen te maken voor op de blog. Verder probeer ik mezelf uit te dagen door nieuwe concepten te bedenken en uit te werken. Het geeft mij veel energie om creatief bezig te zijn en nieuwe dingen te bedenken. Daarnaast vind ik het belangrijk om in een leuke omgeving te zitten. Ik heb daarom wat extra planten aangeschaft om mijn kamer wat vrolijker te maken!”

Wij staan voor jullie klaar

Zoals je ziet werken we hard vanuit thuis door. Als zorgmedewerker gaat het werk in deze vreemde tijd natuurlijk ook gewoon door. Daarom staan we nog steeds klaar voor al jouw vragen en/of opmerkingen. Je kunt ons bereiken via de website en de telefoon. 

Gebruik je de app en heb je vragen? Bel dan dit nummer: 085-8884446

Ben je nog geen gebruiker van TeamTelefoon en heb je vragen? Bel dan dit nummer: 085-8884445

Bij TeamTelefoon zijn wij gedreven om de zorg te verbeteren. Meer weten over TeamTelefoon? Bekijk dan onze productpagina.