Skip to main content

De zomervakantie komt er aan en dit betekent vaak dat er geschoven moet worden in teams. Dit geschuif kan zorgen voor gedoe, maar gelukkig is het met TeamTelefoon makkelijk om lid te worden van een tweede team. Zo blijft alles overzichtelijk. 

Zo werkt het

Stel je voor dat een medewerker momenteel in Team A werkzaam is, maar ook bij Team B moet toedreden. Elk teamlid uit Team B heeft de mogelijkheid de medewerker uit te nodigen voor hun team. Door het aanklikken van het oranje rondje met een wit plusje rechtsonder in het Team overzicht in de app, wordt er een code gegenereerd. Deze code moet doorgegeven worden aan de thuiszorgmedewerker uit Team A. Deze medewerker gaat vervolgens in zijn of haar eigen app naar het Instellingen overzicht. In dit overzicht is het kopje Uitnodiging accepteren zichtbaar. De thuiszorgmedewerker uit Team A klikt op het kopje Uitnodiging accepteren, vult de gegeven code in en is direct onderdeel van Team B.

De voordelen

  • Alles in één account
  • Plannen blijft efficiënt en overzichtelijk  
  • Telefoontjes afhandelen van beide teams

Voor extra uitleg over het overstappen naar een ander team en andere functies in de TeamTelefoon app, kun je kijken naar de e-learning.

Over welke onderdelen van de TeamTelefoon app zou jij graag meer willen weten? Mail het naar marketing@teamtelefoon.nl