Skip to main content


We vertellen je graag over de ontwikkelingen bij TeamTelefoon. De afgelopen weken is er wat verandering geweest: Julia en Demi, onze marketingmedewerkers, hebben plaats gemaakt voor twee nieuwe aanwinsten. In dit artikel vragen we Julia en Demi over hun tijd bij TeamTelefoon. Wij zijn benieuwd naar hun ervaringen bij TeamTelefoon en wat ze nu gaan doen.

Waarom TeamTelefoon? 

Demi en Julia deden de marketingtaken bij TeamTelefoon. Zij schreven artikelen en dossiers en hielden de social media bij. Natuurlijk sprak de zorg hen ook aan en dankzij deze bijbaan weten ze nu veel meer over de zorg.

 

“Het is een mooie combinatie, want je schrijft voor zorgmedewerkers, maar het is wel iets waar ik mijn creativiteit in kwijt kon.” Julia is op het moment bezig met een bootcamp waar ze websites leert ontwerpen, van begin tot eind. “Vooral op het gebied van design heeft TeamTelefoon mij geholpen. Ik mocht bijvoorbeeld meedenken over het herontwerpen van de website. Nieuwe ideeën zijn altijd welkom en het bedrijf groeit.” Julia is ook onderdeel van het nieuwe bestuur van de Eurekaweek. Dit is de introductieweek voor studenten in Rotterdam die beginnen aan de Erasmus Universiteit.

 

TeamTelefoon is er echt voor de zorgverleners

Demi is twee jaar geleden begonnen bij TeamTelefoon. Destijds wilde zij de master Marketing Management volgen aan de Erasmus Universiteit. Inmiddels gaat ze de richting van de zorg op. Demi heeft bewust gekozen voor de master Healthcare Management om zich nog meer te verdiepen in de zorg. Ook heeft ze een bijbaan bij stichting BONT, waar ze jongeren met een verstandelijke beperking begeleidt. Dankzij haar werk bij TeamTelefoon heeft Demi nog meer affiniteit met de zorg. “TeamTelefoon is er echt voor de zorgverleners, we luisteren naar wat de zorgverleners willen en waar ze behoefte aan hebben.” Demi heeft bijgedragen aan de verbeteringen op marketinggebied. “We hebben de nieuwsbrief opgezet en we zijn naar beurzen en congressen geweest waar we veel waardevolle contacten hebben gelegd. Dat is een mooie ontwikkeling geweest voor de groei van het bedrijf.”


Het stokje is overgedragen aan Maike en Guusje. Maike studeert Marketing Management en is erg geïnteresseerd in het schrijven van artikelen. Daarnaast wil ze graag een bijbaan die past bij haar studie. Guusje studeert Media en Communicatie en hoopt door deze baan meer te leren over marketing, maar ook over de veelzijdigheid van de zorg.  In een volgend blog stellen zij zich uitgebreid voor. 

Het werken vanuit huis gaat nu nog steeds door voor TeamTelefoon. Ook voor jou als zorgmedewerker is het nu anders werken dan normaal. Daarom staan we nog steeds klaar voor al jouw vragen en/of opmerkingen. Je kunt ons bereiken via de website en telefoon.

Gebruik je de app en heb je vragen? Bel dan dit nummer: 085-8884446

Ben je nog geen gebruiker van TeamTelefoon en heb je vragen? Bel dan dit nummer: 085-8884446