Skip to main content

De Nursing Experience, hét jaarlijkse evenement voor zorgverleners. Dit jaar bezochten drie á vier duizend zorgverleners evenementenhal De Reehorst in Ede. Er was veel mee te maken tijdens de tweedaagse beurs, maar wat was onze beleving?

Altijd prijs

Het rad van avontuur was een ware hit. De één na de andere zorgverlener bleef na het zien van het rad nieuwsgierig staan. Het antwoord op een verzoek tot draaien was bij alle bezoekers vrij unaniem. Ja graag! Met een draai aan het rad konden jullie meerdere prijzen winnen. Een mooie waterfles, een handig notitieboekje of een heerlijke chocoladereep behoorde tot de mogelijke prijzen. Maar de écht gelukkigen wonnen de goodiebag, rijkelijk gevuld met alle prijzen.

Nieuwe gezichten

Gedurende twee dagen zijn er honderden mensen langs de TeamTelefoon-stand gelopen. Sommige liepen door. Anderen bleven staan om aan het befaamde rad te draaien én meer over TeamTelefoon te leren. Veel zorgverleners hadden aangrijpende verhalen over de werkzaamheden in hun zorgteams. Er is veel gesproken over irritaties rondom de bereikbaarheid van zorgteams en hoe zij dat ervaren. Ons antwoord op die irritaties was een korte uitleg van onze bereikbaarheidsoplossing. Menig zorgverlener reageerde angstig op het gebruik van de eigen telefoon voor het werk. Lastig gevallen worden in je vrije tijd is natuurlijk niet fijn. Gelukkig konden wij deze en enkele andere twijfels snel wegnemen door een korte demonstratie.

Tot volgend jaar!

Wij hebben enorm genoten van de Nursing Experience 2019. We vonden het erg mooi om met zo veel zorgverleners in discussie te gaan over hun vak en wat er allemaal verbeterd kan worden. Verder worden de verse stroopwafels, chocoladefontein en vele andere versnaperingen niet snel vergeten. Wij hopen jullie in de toekomst nogmaals te zien bij onze TeamTelefoon-stand, en wie weet win jij volgende keer onze goodiebag!

 

Klik hier als je meer wilt leren over TeamTelefoon.

Geïnteresseerd in meer van zulke artikelen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.