Skip to main content

Op donderdag 13 oktober vond onze eerste expert webinar plaats. Dankzij onze collega en host Pepijn Kromhout en zijn co-host wijkverpleegkundige Thamar Kolthof was het een geslaagde middag. We kregen enorm veel vragen tijdens het webinar en daarom nodigen we jullie uit voor ons volgende webinar op 20 december 2022. Tijdens dit webinar gaan we in gesprek met Functioneel Applicatiebeheerder van Nedap Ons bij Aafje, Tim Liekens, over TeamTelefoon’s Nedap Ons® integratie en de voordelen die het onze cliënten brengt. 

Meer tijd voor goede zorg

Bereikbaarheid vormt een belangrijk onderdeel voor het leveren van goede thuiszorg. Als een cliënt belt, wil hij of zij graag snel hulp. De koppeling tussen TeamTelefoon en Nedap Ons® biedt uitkomst. Deze integratie schakelt automatisch de inkomende oproepen door naar het bereikbare teamlid op de betreffende route, zo zijn zorgmedewerkers beter bereikbaar en besparen ze veel (reis)tijd. Ook maakt de koppeling tussen TeamTelefoon en Nedap Ons® het mogelijk om roosters meteen door te zetten naar de TeamTelefoon-app. Zo blijft er meer tijd over voor het verlenen van zorg. 

Maak kennis in 30 minuten

Het webinar op dinsdag 20 december gaat van start met Pepijn Kromhout als host die een korte introductie zal geven over het gebruik van de app van TeamTelefoon. De rest van het programma ziet er als volgt uit: 

  1. Welke integraties bieden wij aan?
    1. Planning
    2. Route routering
  2. Voordelen integraties
    1. Minder kans op fouten
    2. Werklast verdelen door slim routeren
    3. Besparen van tijd van dubbele invoer
    4. Decentraal planning toevoegen, met behoud van eigen regie (in weekenden handig)
    5. Belletjes worden relevanter voor jou

Ook deze keer heeft het webinar een interactieve opzet, zodat er genoeg ruimte is om in te gaan op enkele vragen.

 

Terugkijken Expert webinar: TeamTelefoon koppelt met Nedap Ons®
Ben je benieuwd naar de voordelen van de koppeling maar heb je het webinar gemist? Dankzij TeamTelefoon operationeel directeur Pepijn Kromhout en functioneel beheerder Tim Liekens was het webinar een groot succes. Het webinar is nu terug te kijken via onderstaande knop.