Skip to main content

Heeft jouw team verschillende diensten en wil je toch een duidelijk overzicht van het rooster en de bereikbaarheid van jouw team? Wil je meer controle over je eigen agenda en een minder gehaast gevoel wanneer je even niet op kunt nemen? Teamtelefoon biedt hier de oplossing voor. Met onze app wordt jouw team efficiënter en de werkdruk lager. Wij zetten alle voordelen van de functie ‘Plannen’ voor jou op een rijtje. 

Plan vooruit

TeamTelefoon plant bereikbaarheidsdiensten snel en eenvoudig in. In de TeamTelefoon-app zie je in een oogopslag wie wanneer bereikbaar is. Vooruitplannen is heel eenvoudig. Zeker met vakanties en feestdagen in het vooruitzicht. Als een dienst niet is ingevuld, ontvangen alle teamleden een melding. 

Vaste diensttijden

Werkt jouw team met vaste diensten? De meest gebruikte diensttijden hebben wij al aangemaakt in de TeamTelefoon-app. Wel zo makkelijk! 

Nieuw: Koppeling met Nedap Ons

Door de plan- en roostermodule van Nedap Ons te koppelen aan TeamTelefoon, hoef je niet dubbel te roosteren. Elke dag worden de geplande diensten automatisch overgenomen in TeamTelefoon. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via allert@teamtelefoon.nl.

Snel eigen bereikbaarheid wijzigen

Verandert er op de dag zelf iets in het rooster? Dan passen de teamleden zelf de diensten aan in de TeamTelefoon-app. Je bent als team niet meer afhankelijk van een centrale planner, maar je hebt zelf de controle. Hierdoor heeft jouw team een helder en up-to-date overzicht van iedereens beschikbaarheid. 

Achterwacht

Kun je de telefoon niet opnemen, omdat je bijvoorbeeld een cliënt aan het wassen bent? Dat is geen probleem. Als jij de telefoon niet opneemt, schakelt het telefoontje automatisch door naar de achterwacht. Zo kun jij je focussen op je cliënt. Kan de achterwacht ook niet opnemen? Dan schakelt het telefoontje door naar de teamvoicemail. Na afloop zie je in een oogopslag wie gebeld heeft en wie het telefoontje heeft afgehandeld. Dit maakt jouw team nog efficiënter.