Expert webinar

Met onze host en collega Pepijn Kromhout en co-host wijkverpleegkundige Thamar Kolthof aan het roer was het zeker geslaagd. Met de inzichten van Thamar, de kennis van Pepijn en de actieve deelnemers is dit webinar een bron van informatie. Tijdens onze webinar werd uitgebreid vertelt hoe TeamTelefoon werkt en welke voordelen de TeamTelefoon-app met zich meebrengt voor zorgmedewerker, werkgever en cliënt.

Vul in en ontvang!

TeamTelefoon biedt dé bereikbaarheidsoplossing voor de zorg. Met onze app kunnen zorgteams op een efficiënte en betrouwbare manier zelf hun bereikbaarheid regelen. Heb jij het webinar gemist? Dat is geen enkel probleem. Laat je gegevens achter in het onderstaande formulier en dan ontvang je van ons de volledige opname!

Is er dankzij TeamTelefoon meer aandacht voor de cliënt?

Ja! dankzij de automatische doorschakeling van TeamTelefoon hoef jij niet altijd jouw werk met de cliënt te onderbreken aangezien andere collega's ook op bereikbaar staan. Hierdoor ben je niet de hele tijd met de bereiksbaarheids telefoon bezig en merken cliënten dat je er echt voor hen bent.

Een zorgeloze start van de dag

Thamar vertelde: "Voor TeamTelefoon kwamen de alarmeringen niet altijd goed binnen. De oorzaak hiervan was dat er niet altijd goed doorgeschakeld werd". Dit belemmert natuurlijk de kwaliteit van de zorg en de efficiënte van het team. Door de TeamTelefoon-app hebben mijn collega's een fijne en zorgeloze start van de dag."