Skip to main content

Eerder stelden we verschillende collega’s van TeamTelefoon aan jullie voor. We schreven over Hanjo de Vries (product-owner) en Wouter Lemcke (teamlead development team). In dit vervolg artikel stellen we graag Allert Post (CEO) en Pepijn Kromhout (COO) aan jullie voor. Zij zijn samen eindverantwoordelijk voor TeamTelefoon. In dit interview vertellen zij wat zij doen, wat hun passie voor TeamTelefoon is en welke plannen zij hebben voor de toekomst.

Waarom werken bij TeamTelefoon?

TeamTelefoon heeft een divers team met medewerkers die uit allerlei soorten bedrijfstakken komen. Allert werkte eerst bij Almende als financieel eindverantwoordelijke. Dit bedrijf werkt samen met verschillende ondernemingen, waaronder TeamTelefoon. TeamTelefoon trok al snel Allert’s interesse, waardoor hij betrokken raakte bij het bedrijf. “Ik vind het leuk om me met de zorg bezig te houden. Daarnaast is het product van TeamTelefoon tastbaar en je levert een bijdrage aan de maatschappij. Verder ligt er voldoende uitdaging bij TeamTelefoon, dat was een van de dingen die ik destijds zocht.” 

In 2021 heeft Pepijn zich ook aangesloten bij TeamTelefoon. Tot 2012 werkte hij voor een IT-bedrijf waar hij verantwoordelijk was voor alle software-implementaties. Na deze periode besloot Pepijn te starten als consultant in de zorg. “Werken in de zorg leek me zinvol: hoe zorgen we ervoor dat teams met het budget wat ze hebben de beste zorg kunnen leveren? Door efficiënt met hun tijd om te gaan, zaken slim te organiseren en goed bij de kern te blijven.” Pepijn heeft een hoop ervaring met het oplossen van vraagstukken waar TeamTelefoon een oplossing voor biedt. Samen met Allert wil hij ervoor zorgen dat TeamTelefoon dé aanbieder is als je denkt aan bereikbaarheid in de zorg. “TeamTelefoon is een hele gebruiksvriendelijke app, je kan er makkelijk mee beginnen en het lost echt een probleem op. Maar dat betekent nog niet dat je het bij een organisatie met 1500 thuiszorgmedewerkers kan installeren en dat het dan op de juiste manier gebruikt wordt. Daar zitten een aantal stappen tussen. Met iedere klant maken we een plan zodat we de TeamTelefoon-app op de best passende manier in gebruik kunnen nemen. Hierbij maken we gebruik van de ervaring die we eerder al opgedaan hebben.” 

 

Wat is het leukste aspect van werken bij TeamTelefoon? 

Zowel Allert als Pepijn geven aan dat zij graag een bijdrage willen leveren aan de zorg. Waar kunnen zij de zorgmedewerker beter ondersteunen om het werk wat makkelijker te maken? Volgens Allert kan dit door de bereikbaarheid te regelen van zorgmedewerkers. Je kunt een enorm verschil maken voor mensen die ver reizen om een doorgeeftelefoon van kantoor op te halen, of mensen die ‘s ochtends de wekker zetten om een doorschakeling in te stellen als ze vrij zijn. De zorgverlener kan dan de overgebleven tijd besteden aan de cliënt. Daar doen we het uiteindelijk voor.” De tastbaarheid en innovatie vanuit TeamTelefoon spreekt Pepijn aan. “Mensen in de zorg heel concreet helpen. Je kan aan het einde kijken: zijn mensen er blij mee en heeft het ze geholpen? Verder is TeamTelefoon echt een leuke club mensen bij elkaar. Hoe we dingen aanpakken en hoe mensen met elkaar omgaan. We zijn op een nieuwe manier creatieve dingen aan het maken, het is innovatie. Nieuwe wegen ontdekken, niet de gebaande paden aflopen. Het is nog niet eerder zo gedaan. We zijn echt met iets nieuws bezig.”

Persoonlijk contact behouden 

Het contact dat Allert en Pepijn dagelijks hebben met zorgmedewerkers is wat TeamTelefoon zo speciaal maakt. Ondanks dat TeamTelefoon groeit willen zij dit zo lang mogelijk onderhouden. Dit willen zij doen door ervoor te zorgen dat het product blijft aansluiten bij de vraag vanuit de zorgsector. De kwaliteit van de dienstverlening en de app staan voorop. “We moeten continu bijsturen om te blijven verbeteren” – zegt Allert. 

TeamTelefoon en COVID

De coronacrisis vraagt aanpassingen van TeamTelefoon. Zo proberen wij creatieve online oplossingen te bedenken om nieuwe gebruikers de weg te wijzen. Bijvoorbeeld het geven van trainingen op locatie is vervangen door E-learning. Dit is een online leermodule voor zorgmedewerkers. Zo kunnen zij in hun eigen tijd en tempo door de de app heen gaan. Gebruikers kunnen ook een hulplijn bellen wanneer ze vragen hebben. 

TeamTelefoon in de toekomst

Het doel voor de toekomst is simpel: “Als je denkt aan bereikbaarheid en de zorg, denk je aan TeamTelefoon” zegt Allert. Dit is mogelijk omdat TeamTelefoon meegroeit met de behoeftes uit de zorg. Zowel Pepijn als Allert geven aan dat er altijd ruimte is voor verbetering, zo blijft TeamTelefoon zich immers ontwikkelen. “We zijn ons er bewust van wat we nu kunnen en waar nog verbetering te halen is. Dat is belangrijk om kwaliteit te leveren.”

 

We hopen dat we je een beter beeld geven van TeamTelefoon en onze werknemers. Wil je nog meer weten over ons of een van onze medewerkers spreken? Dat kan door te mailen naar marketing@teamtelefoon.nl. Ook staat er op onze website aanvullende informatie en artikelen.