Skip to main content

TeamTelefoon heeft een erg leuk en enthousiast team waar we erg trots op zijn. We stellen ze dan ook graag aan je voor in dit artikel. Hanjo en Wouter zorgen er samen voor dat de app zo optimaal mogelijk werkt voor alle gebruikers. Wouter is de leider van het technische team en Hanjo werkt als product owner. 

Hanjo (31) product owner van de TeamTelefoon app

Na zijn studie Technische Bedrijfskunde in Delft is Hanjo bij het Oogziekenhuis Rotterdam gaan werken als ICT’er. Later kreeg hij een baan bij DSW Zorgverzekeraar. Hier kwam hij voor het eerst in aanraking met werken aan een app. Al snel wordt hij bij DWS product owner van zowel de app als de website. Als product owner was Hanjo verantwoordelijk voor het aan hem aangewezen product, in dit geval de app en de website. Hij werkte voornamelijk aan de implementatie en ontwikkeling van deze producten. In deze functie moest hij veel overleggen. Hij merkte na een tijdje dat dit niet goed bij hem paste en kiest ervoor om ontslag te nemen. Na tussendoor nog wat andere dingen gedaan te hebben, komt hij een jaar geleden bij TeamTelefoon terecht.

Hanjo werkt bij TeamTelefoon in een veel kleiner team dan bij zijn vorige werkgevers. “Bij grotere bedrijven zijn functies vaak erg afgebakend en dat is bij TeamTelefoon niet zo.” De combinatie zorg en ICT spreekt Hanjo erg aan. “Ik werk graag voor een bedrijf dat iets goeds doet voor de wereld.”

Zijn functie beschrijft hijzelf als product owner als de brug tussen de gebruiker en het technische team. Als product owner zorgt hij ervoor dat de app optimaal te gebruiken is. Hij ziet het als een uitdaging om de app steeds te verbeteren. Hij communiceert deze verbeteringen vervolgens door naar het technische team zodat zij het werkend kunnen maken in de app. 

Hanjo is blij dat hij bij TeamTelefoon werkt. Het is een klein en flexibel bedrijf waardoor hij veel verschillende taken vervult. Naast designen van de app spreekt hij ook klanten. “Soms zit ik een uur met een klant aan de telefoon om te helpen met de app, ik ben blij dat ik dat bij TeamTelefoon kan doen.” 

 Feitjes over Hanjo 

Vraag  Antwoord 
Waar kom je vandaan? Den Haag
Wat is je aanrader op Netflix/ laatste film die je hebt gezien? The Mandalorian (Disney+)
Wat is je guilty pleasure/ favoriete lunch/ontbijt/etc. Eet iedere ochtend een bakje yoghurt, waar zijn vriendin hem belachelijk om maakt

Vrieslollies

Wat is jouw verborgen talent? Over zijn eigen been heen springen
Wie is jouw celebrity crush/favoriete personage? Zooey Deschanel
Wat jouw ontdekking tijdens de corona periode? (Hobby’s, sport, etc.) Hond geadopteerd (Indie)

 

Wouter (28) leider van het technische team van TeamTelefoon

Wouter studeerde Informatica in Rotterdam en ging daarna bij Coolblue werken. In acht jaar tijd zag hij het bedrijf groeien van 300 naar 4000 medewerkers. Dat werd hem iets te groot en hij ging op zoek naar iets anders. Hij kende een van de werknemers van TeamTelefoon en kwam daardoor twee jaar geleden in gesprek met Allert, Managing Director bij TeamTelefoon. Een jaar geleden heeft Wouter zich aangesloten bij het team.

Als leider van het technische team begeleidt hij vijf technisch medewerkers. Samen met dit team ontwikkeld hij de app. Hiervoor werkt hij ook veel samen met Hanjo. “Het is gaaf om aan het product te werken.” Daarnaast traint en coacht hij zijn teamleden. Wouter vertelt dat hij het leuk vindt om mensen te helpen groeien. “Soms is het al genoeg om iemand een duwtje in de rug te geven.”

Wouter vindt het mooi dat het product iets goeds doet voor de maatschappij. De TeamTelefoon app zorgt namelijk voor minder werkdruk in thuiszorg teams wat leidt tot betere zorg. Ook vindt hij het kleine team van TeamTelefoon erg prettig. Er kan snel worden geschakeld en er is goed contact tussen de medewerkers. 

 Feitjes over Wouter 

Vraag  Antwoord 
Waar kom je vandaan? Ridderkerk 
Wat is je aanrader op Netflix/ laatste film die je hebt gezien? Heeft geen Netflix, maar als hij toch een film moet noemen is het The Shack

Zou iedereen aanraden om een fietstrainer en het spel Zwift te kopen.

Wat is je guilty pleasure/ favoriete lunch/ontbijt/etc.  Frikandelbroodjes 
Wat is jouw verborgen talent? Kan de meest nutteloze dingen automatiseren in huis en zijn vrouw overtuigen dat het handig is.
Wie is jouw celebrity crush/favoriete personage?  Domme personages uit actiefilms 
Wat jouw ontdekking tijdens de corona periode? (Hobby’s, sport, etc.) Thuiswerken leren waarderen. Het is fijn dat je tussen de middag even kan gaan sporten en hij is blij dat de samenwerking binnen het bedrijf goed bleef.