Skip to main content

Expert webinar

Tijd is goud waard in de zorg. Daarom zorgt TeamTelefoon ervoor dat zorgprofessionals door de koppeling met Nedap Ons® nog meer tijd kunnen besparen. De koppeling maakt mogelijk dat inkomende oproepen meteen terechtkomen bij de zorgprofessional die op dat moment in de buurt is van de cliënt die belt. Zo is de zorgprofessional minder tijd kwijt aan telefoontjes die voor hem of haar niet relevant zijn en aan het doorspelen van informatie aan de juiste persoon. Ook voor de cliënt en de mantelzorger levert de koppeling veel op. Zij krijgen dankzij de koppeling namelijk meteen iemand aan de lijn die in de mogelijkheid is om hen te helpen.

In dit webinar gingen we in gesprek over de integratie tussen TeamTelefoon en Nedap Ons®. We gaven antwoord op de volgende vragen:
1. Hoe kun je deze integratie optimaal inzetten binnen jouw thuiszorgorganisatie?
2. Wat zijn de voordelen van slimmer doorschakelen?

Heb jij vragen over de koppeling? Vul dan het bijstaande formulier in en krijg het webinar in de mail. Wij verwerken je aanvraag uiterlijk op de eerste volgende werkdag. Je ontvangt een uitnodiging via WebinarGeek om het webinar terug te kijken. Kijk vooral tussen je spam als je het webinar niet kan vinden in de komende dagen. Ook kan je de terugblik van het webinar lezen.