Skip to main content

Expert webinar

Het is belangrijk om als werknemer te weten wat jouw rechten zijn, maar het ontcijferen van de CAO VVT kan vragen oproepen. Wij gaven jou de kans om jouw vragen aan de experts te stellen. Tijdens het webinar namen wij de tijd om vragen over de CAO VVT en de bereikbaarheidsdienst in het bijzonder te beantwoorden. Wij gingen tijdens het webinar in gesprek met Bert de Haas en Simone Beer.

Bert is bestuurder bij de FNV, de grootste vakbond van Nederland. Hij houdt zich op landelijk niveau bezig met belangenbehartiging binnen de VVT sector. Daarnaast zet Bert zich in voor een zo goed mogelijk beleid binnen de ouderenzorg. Simone is werkzaam als belangenbehartiger en CAO-onderhandelaar bij NU'91, een beroepsorganisatie voor zorgprofessionals. In haar werk maakt ze zich dagelijks sterk voor goede arbeidsvoorwaarden binnen verschillende zorgsectoren, waaronder de VVT. Simone kijkt ernaar uit om al jullie vragen over de CAO te beantwoorden.

Heb jij vragen over de CAO VVT? Vul dan het bijstaande formulier in en krijg het webinar in de mail. Wij verwerken je aanvraag uiterlijk op de eerste volgende werkdag. Je ontvangt een uitnodiging via Webinargeek om het webinar terug te kijken. Kijk vooral tussen je spam als je het webinar niet kan vinden in de komende dagen. Ook kan je de terugblik van het webinar lezen.