Skip to main content

Webinar: Hoe organiseer je samen de ongeplande zorg?

Veel organisaties willen graag samen de ongeplande zorg organiseren. In de praktijk blijkt dit lastig, omdat er veel vraagstukken bij komen kijken. Ongeplande zorg moet altijd beschikbaar zijn en binnen een half uur geleverd worden. Maar hoeveel zorgprofessionals moeten er beschikbaar zijn? Is er überhaupt genoeg gekwalificeerd personeel? Hoeveel geld moet ervoor worden uitgetrokken? Kunnen zorgorganisaties samen de spoedzorg regelen?

Tijdens het webinar zijn Pepijn Kromhout, operationeel directeur bij TeamTelefoon en Martin Mauritz, project director bij P5COM, in gesprek gegaan met Annemijn Goeree en Simone Mons over hoe de ongeplande zorg het makkelijkst te organiseren is. Het was een gezamenlijke zoektocht naar de oplossingen voor de problemen waar zorgorganisaties tegenaan lopen.

Ben je benieuwd hoe onze gastsprekers de ongeplande zorg hebben aangepakt? Wat ze anders of op dezelfde manier zouden doen als ze het nog een keer moesten organiseren? Hoe ze de financiering, toegang tot de benodigde informatie en het inzetten van personeel hebben georganiseerd? Vul dan het bijstaande formulier in en krijg het webinar in de mail. Wij verwerken je aanvraag uiterlijk op de eerst volgende werkdag. Je ontvangt een uitnodiging via Webinargeek om het webinar terug te kijken. Kijk vooral tussen je spam als je het webinar niet kan vinden in de komende dagen. Ook kan je de terugblik van het webinar lezen.