Skip to main content

Expert webinar

Drie maanden geleden schreef onze collega, Allert Post, een LinkedIn bericht over het inhuren van zzp'ers in de zorg. Dit heeft veel gevoelens bij lezers opgeroepen. De post van Allert kwam als een reactie op de mededeling van zorgorganisatie Libertas Leiden om alleen nog maar met vaste krachten te werken.

Benjamin Martens, bestuurder bij Libertas Leiden, geeft aan dat zij de keuze om te stoppen met zzp'ers gemaakt hebben in het kader van toekomstbestendige zorg. Chantal Beks, bestuurder bij De Wever, ziet graag een koppeling met de CAO VVT, zodat duidelijke kaders rondom de inzet en de tarieven voor zzp'ers kunnen worden geformuleerd.

Ben je benieuwd naar de visie en aanpak van onze gastsprekers met het wel of niet inhuren van zzp'ers in de vvt? Hoe zij omgaan met de krapte op de arbeidsmarkt? Hoe je ondersteuning kan vragen van mantelzorgers en familieleden? Vul dan het bijstaande formulier in en krijg het webinar in de mail. Wij verwerken je aanvraag uiterlijk op de eerste volgende werkdag. Je ontvangt een uitnodiging via Webinargeek om het webinar terug te kijken. Kijk vooral tussen je spam als je het webinar niet kan vinden in de komende dagen. Ook kan je de terugblik van het webinar lezen.