Skip to main content

Expert Webinar

Nog nooit waren de personeelstekorten in de zorg zo groot. Door vergrijzing zullen deze tekorten alleen maar toenemen, terwijl je er voor wilt zorgen dat je zorgverlenende teams optimale zorg blijven bieden aan cliënten. Bereikbaarheid vormt hierbij een belangrijk onderdeel. Als een cliënt belt, wil hij of zij graag snel een antwoord of hulp.

TeamTelefoon biedt uitkomst. Dankzij onze app, zijn zorgmedewerkers beter bereikbaar en besparen ze veel (reis)tijd. Zo blijft er meer tijd over voor het verlenen van zorg.

Tijdens dit webinar ging Pepijn Kromhout in gesprek met wijkverpleegkundige Thamar Kolthof over het gebruik van TeamTelefoon. Ben je benieuwd hoe TeamTelefoon de bereikbaarheid van jouw teams kan verhogen? Vul dan het bijstaande formulier in en krijg het webinar in de mail.

Wij verwerken je aanvraag uiterlijk op de eerst volgende werkdag. Je ontvangt een uitnodiging via Webinargeek om het webinar terug te kijken. Kijk vooral tussen je spam als je het webinar niet kan vinden in de komende dagen. Ook kan je de terugblik van het webinar lezen.