Skip to main content

De aankomende tijd, tussen juni en september, worden er weer veel interessante congressen en masterclasses aangeboden voor managers in de zorg die zichzelf willen blijven ontwikkelen. Voor iedere afdeling en functie is er een aansluitend evenement te vinden. Hieronder sommen we er een aantal op. 

Dag van de Zorginkoop

Door de coronacrisis willen veel artsen en verpleegkundige minder concurrentie en meer samenwerking binnen de zorgmarkt. Ook zorgverzekeraars pleiten voor minder marktwerking. Tijdens het congres komen verschillende vragen aan bod. Hoe zorgen we voor een stabiele financiering van de zorg? En hoe waarborgen we bijvoorbeeld betaalbaarheid en innovatie? Ook worden er voorbeelden gegeven van domein-overschrijdende samenwerkingen. Tot slot zullen er ook lessen worden gegeven in supply-chain management. 

Wanneer: 2 juni 2021

Waar: online

Kosten: 499 euro

Inschrijven: zorgvisie.nl 

De essentie van cultuur en gedrag 

De coronacrisis bracht een cultuurverandering met zich mee, ook in de zorg. Dit is hét moment om veranderingen door te voeren. Hoe zorg je ervoor dat nieuwe denk- en gedragspatronen standhouden? En waar moet je beginnen met een cultuurverandering? In deze masterclass vertellen vier sprekers inspirerende verhalen en geven ze concrete tips om de cultuur en het gedrag binnen jouw organisatie te veranderen. 

Wanneer: 17 juni 2021

Waar: Utrecht

Kosten: va 549 euro 

Inschrijven: managersacademie.nl 

Collegereeks management in de zorg 

In deze zeven colleges leer je over wat er speelt in de zorg en hoe je goede zorg kan garanderen. Ieder college gaat over één van de zeven belangrijkste thema’s in de zorg. Denk hier aan de rol van zorgverzekeraars, verandermanagement en innovatie. De sprekers geven praktijkgerichte en inspirerende presentaties waarin je leert over alles wat met dat onderwerp te maken heeft. 

Wanneer: 1, 14, 21, 28 september, 5, 12 oktober en 2

 november 2021

Waar: Breukelen

Kosten: 2660 euro 

ABAN-accreditatie: 21 punten 

Inschrijven: zorgvisie.nl 

Ben je benieuwd naar andere congressen van Zorgvisie, zoals een masterclass innovatief denken, een tweedaagse opleiding coachen in de zelforganisatie of een event over digitale zorg? Ga dan naar de website van Zorgvisie voor meer events en opleidingen voor de zorg. 

Waar wil jij meer over lezen? Laat het ons weten via marketing@teamtelefoon.nl