Skip to main content

Werk jij in de wijkzorg? Dan is het congres ‘Dag van de Wijkverpleging’ iets voor jou. Door de toenemende zorgvraag krijgen wijkverpleegkundigen het steeds drukker. Steeds meer ouderen met een kwetsbare gezondheid blijven thuis wonen. Hierdoor neemt ook de complexiteit van de zorgvraag toe. Omdat er steeds meer zorg richting de wijk gaat, is het belangrijk om te weten wat dat voor jou betekent. 

Over dit congres

De Dag van de Wijkverpleging richt zich op actuele ontwikkelingen, benodigde aanpassingen en vereiste competenties. Tijdens het congres nemen de gastsprekers je mee in de verschillende zorgaspecten en knelpunten in de wijkzorg. Door het grote aanbod aan workshops op hoog niveau en deskundige sprekers wil je als wijkverpleegkundige deze dag niet missen. Je leert jouw rol ontdekken bij wijkpreventie, het toepassen van domotica, GGZ in de wijk en handvatten voor het werken met thuiswonende mensen met dementie. 

Jij kent jezelf het beste. Daarom stel je in de middag je eigen programma samen door middel van twee verschillende workshops. Dit kan ook een mix zijn tussen workshops voor zorgprofessionals in de wijk en managers. 

Praktische informatie

Het congres neemt plaats op vrijdag 9 juni 2023 van 08.45 tot 16.20 op de Reehorst in Ede. Als je je aanmeldt voor 9 maart krijg je €50,- korting op je ticket. 

Wijkverpleegkundigen, verzorgenden én managers zijn allemaal welkom. Daarnaast is dit congres geaccrediteerd voor vijf punten bij het Kwaliteitsregister V&V en het Register Zorgprofessionals (scholing Wijkverpleegkunde). 

Meer informatie over het congres is hier te vinden. Wil jij op de hoogte blijven van meer leuke congressen en ander nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en volg ons op social media.