Skip to main content

KLM geeft aan duizend verpleegkundigen en verzorgenden plus partner twee vliegtickets weg voor een Europese bestemming naar keuze. Ze hebben deze actie opgezet als blijk van waardering en dankbaarheid voor het harde werk wat deze zorgmedewerkers leveren tijdens de coronacrisis. Wil je weten hoe je hierop kans kan maken? Lees dan snel verder. 

Wie mag er mee doen?

Van ziekenhuis tot verpleeghuis, van GGD tot verstandelijk gehandicaptenzorg en van GGZ tot in de wijk, iedereen werkt keihard om juist ook in deze tijd zo goed mogelijke zorg te leveren aan cliënten. In samenwerking met V&VN stelt Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van KLM, haar leden in de gelegenheid om Miles te doneren aan 1000 verpleegkundigen,  verzorgenden en verpleegkundig specialisten. Iedereen mag meedoen met de actie, zowel V&VN-leden als niet-leden.

Hoe kan ik meedoen?

De actie is opgezet volgens het ‘wie het eerst komt wie het eerst maalt’ principe. Kort van tevoren komt er een link beschikbaar op deze pagina van V&VN. Klik op de link en vul je gegevens in. Per moment kunnen er een beperkt aantal formulieren worden ingevuld. Wanneer het niet meer lukt om er een in te vullen, betekent het dat maximum aantal inschrijvingen van dat moment is behaald. Je kunt het dan op een van de volgende momenten opnieuw proberen. In totaal kunnen er duizend mensen meedoen, dubbele inschrijvingen worden eruit gehaald. 

De data

Eigenlijk zouden er drie momenten zijn waarop je je aan kon melden; maandagmiddag 25 mei, woensdagavond 27 mei en vrijdagochtend 29 mei. Helaas zijn V&VN en KLM, door de massale belangstelling, genoodzaakt de inschrijfmomenten van woensdagavond en vrijdagochtend te annuleren. Jammer! Hopelijk hebben jullie toch een ticket weten te bemachtigen. Jullie verdienen het!

Meer informatie over de actie vind je op de website van V&VN