Skip to main content

Wil je even snel terugkijken hoe je steunkousen aantrekt of zoek je informatie over obesitas? Op de website van GoedGebruik vind je handige informatiefilmpjes over allerlei zorggerelateerde onderwerpen. In dit artikel vertellen we je meer. 

Met bijna 11 miljoen weergaven op YouTube is de kans groot dat je al eens over GoedGebruik gehoord hebt. De website bevat filmpjes in verschillende categorieën.  

Van kraamzorg tot hygiëne: er zijn video’s van verschillende technieken over elk zorgonderwerp. De video’s kunnen worden gebruikt door zorgmedewerkers en mantelzorgers. Naast video’s vind je ook nieuws over de zorg op de website. 

GoedGebruik was oorspronkelijk een verbetertraject vanuit het ZonMw Zorg voor Beter programma om cliënten zelfredzaam te maken met behulp van technologie. Later zijn ze doorgegaan onder LOCOmotion. In 2021 onderging de website een grondige renovatie en zijn ze opnieuw online gegaan. 

Ben jij toe aan een opfrisbeurt van je technieken of wil je een mantelzorger de handvatten geven om handelingen zelf uit te kunnen voeren? Ga dan naar goedgebruik.nl.

Heb jij een website of app die jou helpt tijdens je werk? Laat het ons weten via marketing@teamtelfoon.nl