Skip to main content

Het is weer tijd voor het verpleegkundig evenement van het jaar: de Nursing Experience Wintereditie! Deze beleving mag je niet missen! Twee volle dagen speciaal voor verpleegkundigen, met uiteenlopende workshops en lezingen, een interactieve beurs, een skillslab, goodies, gadgets, én lekker eten en drinken. TeamTelefoon is met een stand te vinden op de Nursing Experience, kom jij ons verblijden met een bezoekje?

Waarom naar de Nursing Experience gaan?

Als bezoeker kun je een eigen programma samenstellen en kiezen uit uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast spreekt een selectie van de door bezoekers ‘best beoordeelde’ sprekers van het afgelopen Nursingcongressenseizoen. Ook heb je de mogelijkheid om kennis op te doen over de nieuwste ontwikkelingen, technieken en producten op het gebied van verpleegkunde.

De Nursing Experience biedt je de kans om actief aan je carrière en ontwikkeling te werken en verpleegkundig-technische vaardigheden te oefenen in het skillslab. Op de beursvloer zijn stands te vinden met activeiten, producten en informatie over carrièremogelijkheden en patiëntenverenigingen.

Waarom langsgaan bij onze stand?

Natuurlijk is ook TeamTelefoon te vinden op de Nursing Experience. Kom vooral bij ons langs, want er is altijd van alles te beleven, van een goodiebag tot een demonstratie van onze app. Het team van TeamTelefoon staat paraat om al jouw vragen te beantwoorden en voor een goed en gezellig gesprek. We zijn ontzettend benieuwd naar al jouw ervaringen met de app en feedback is altijd welkom. We kunnen niet wachten om je te zien!

Welke thema’s worden aangehaald op de Nursing Experience?

De lezingen zijn onderverdeeld in vijf thema’s:

  1. Ouderenzorg
  2. Gedrag
  3. Zorg goed voor jezelf
  4. Menselijk lichaam
  5. Het beste van de summer edition

Voor wie is de Nursing Experience?

De Nursing Experience is bedoeld voor verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, verzorgenden, docenten en studenten verpleegkunde. Ook andere geïnteresseerden zijn natuurlijk van harte welkom.

Waar en wanneer is de Nursing Experience?

De Nursing Experience vindt plaats op 13 en 14 december 2022 van 09.00-17.00. 

1913 Congrescentrum, Oude Engelenseweg 1, 5222 AA Den Bosch

Winactie!

Net zoals bij de vorige Nursing Experience verloten wij ook deze editie twee kaarten. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is dit formulier invullen. Op 9 november gaan we de kaartjes verloten en zal de gelukkige winnaar van ons een e-mail ontvangen met de entreekaarten.

Wij hebben er ontzettend veel zin in en gaan er twee fantastische dagen van maken! Blijf ons vooral volgen en vind ons op de Nursing Experience in december. Wil je meer informatie neem dan vooral een kijkje op nursing.nl. Laat ons weten of jij er ook bij bent!