Skip to main content

Door het coronavirus zijn veel mensen overleden. De coronamaatregelen zorgden ervoor dat het helaas niet altijd mogelijk was om afscheid te nemen op de manier die je graag zou willen. Bovendien kregen zorgmedewerkers te maken met veel overlijdens in een keer. Onvoldoende rouwen kan voor mentale en lichamelijke problemen zorgen. Free-learning.nl biedt de module ‘Rouwen tijdens corona’ aan om je te ondersteunen als je deze situatie herkent.

In de free-learning ‘Rouwen tijdens corona’ wordt besproken wat je (anders) kunt doen en hoe je eventueel nabestaanden of collega’s kunt helpen. De module duurt 30 minuten en is gratis te volgen.

Rouwen is een belangrijk proces waarin je het verlies van een dierbare verwerkt. Door corona kan dit voor sommige mensen, zeker zorgmedewerkers, leiden tot gevoelens van machteloosheid en frustratie. Het kan daarom helpen om te weten hoe rouwen werkt en hoe je het in coronatijd kan aanpakken.

De free-learning is bedoeld voor zorgverleners, nabestaanden en naasten van mensen die iemand verloren hebben.

Heb jij een verhaal over het omgaan met het verliezen van een cliënt of dierbare, en wil je het graag delen? Mail ons dan via marketing@teamtelefoon.nl.