Skip to main content

Het is weer tijd om je onder te dompelen in de innovaties die bijdragen aan toekomstbestendige zorg. De Zorg & ICT beurs is het grootste health tech event van Nederland en vindt plaats op 13, 14 en 15 juni 2023 in Jaarbeurs in Utrecht. TeamTelefoon is met een stand te vinden op de Zorg & ICT beurs. Kom jij ons verblijden met een bezoekje?

Waarom de Zorg & ICT beurs bezoeken?

Drie dagen lang kun je circa 200 verschillende stands bezoeken die slimme producten en zorgoplossingen tonen. Het is een ontmoetingsplaats om met branchegenoten te netwerken en nieuwe zorginnovaties van start-ups te ontdekken. De beurs is hét jaarlijkse hoogtepunt voor actuele informatie, innovatie, kennis en inspiratie voor professionals die werkzaam zijn in de zorg. Met het hoofdthema ‘In charge of the future’ is er veel aandacht voor virtuele zorg, zorg op afstand, databeschikbaarheid, cybersecurity en artificial intelligence (AI). Heb je altijd al willen weten hoe kunstmatige intelligentie ziektes eerder kan opsporen? Of wil je weten wat er nodig is om digitale informatie ‘vrij’ te laten stromen? Of ben je benieuwd wat zorg op afstand precies oplevert? Dan is de Zorg & ICT beurs echt iets voor jou. Natuurlijk zijn deze onderwerpen maar het tipje van de informatie-ijsberg die jij kan vergaren op de beursvloer en er is nog veel meer te ontdekken. 

Waarom langsgaan bij onze stand?

Natuurlijk is ook TeamTelefoon te vinden op de Zorg & ICT beurs. Het afgelopen jaar heeft TeamTelefoon enorme stappen gemaakt om zorgprofessionals nog beter te kunnen helpen in hun dagelijkse werk. Door continu te optimaliseren, blijft TeamTelefoon inspelen op de maatschappelijke problemen en levert het een bijdrage aan de zorgsector. Dankzij onze integraties met Nedap Ons® en Medido ondersteunen we nog meer teams en houden we zorgteams optimaal bereikbaar. 

We zijn enorm trots op onze app, maar we blijven altijd innoveren. Daarom gaan we graag een gezellig en informatief gesprek met jou aan over alle ontwikkelingen die TeamTelefoon ondergaat. Het team van TeamTelefoon staat paraat om al jouw vragen te beantwoorden. We zijn ontzettend benieuwd naar al jouw ervaringen met de app en feedback is altijd welkom. Kom vooral bij ons langs, want er is altijd van alles te beleven: van het krijgen van een goodiebag tot een demonstratie van onze app. We kunnen niet wachten om je te zien!

Voor wie is de Zorg & ICT beurs?

Vanuit alle lagen in de zorgsector zijn er bezoekers aanwezig. Er zijn voornamelijk bezoekers aanwezig die betrokken zijn bij het beslissingsproces: directie en management, inkopers, facilitair managers en financieel managers, projectleiders en zorgprofessionals. Natuurlijk zijn andere geïnteresseerden ook van harte welkom op de beurs.

Waar en wanneer is de Zorg & ICT beurs?

De Zorg & ICT beurs vindt plaats op 13, 14 en 15 juni 2023 van 9.30 tot 16.30. 

Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht.

De beste manier om naar de Jaarbeurs te komen is met het openbaar vervoer. De Jaarbeurs ligt naast Station Utrecht Centraal, binnen enkele minuten loop je zo het hallencomplex in waar de Zorg & ICT beurs plaatsvindt. Ga je met de auto? Let op dat parkeerterrein P3 gesloten is. Maak gebruik van P2, P4, P6 of de P&R terreinen in de omgeving. 

Aanmelden voor de beurs

Ben jij net zo enthousiast als wij om naar de Zorg & ICT beurs te gaan? Je kunt je makkelijk aanmelden via deze link. Het beste van alles is nog dat de entree volledig gratis is, dus meld je snel aan en dan zien we elkaar daar!

Wij hebben er ontzettend veel zin in en gaan er twee fantastische dagen van maken! Blijf ons vooral volgen en vind ons op de Zorg & ICT beurs in juni. Wil je meer informatie, neem dan vooral een kijkje op de website van Zorg & ICT. Laat ons weten of jij er ook bij bent!