Skip to main content

Het is vast wel eens ter sprake gekomen binnen je familie-, kennissen of vriendenkring: verbale agressie door dementie. Dit is een hele nare situatie voor de patiënten en voor de mensen om hen heen.

De bekende ouderenpsycholoog Sarah Blom heeft naar aanleiding van haar ervaringen met verbale agressie door dementie een indrukwekkende muziektheatershow geschreven genaamd: “DAG MAMA”. De problematieken die bij dementie komen kijken worden uitgebeeld. Lees meer over de show.

Je ervaart in het theater wat dementie met jouw naaste of cliënt doet. Daarnaast krijg je de krachtigste omgangsmethode in handen die ervoor zorgt dat jouw omgang met dementie niet meer hetzelfde zal zijn. Er is nog zoveel mogelijk voor de mooiste momenten samen. Deze theatervoorstelling heeft inmiddels meer dan 300.000 mensen geholpen om met dementie om te gaan.

Wij als TeamTelefoon willen jou ook deze kans bieden. Daarom geven wij vier kaarten weg voor het theaterstuk. Wil jij erbij zijn? Deel jouw persoonlijke verhaal of ervaring met verbale agressie met ons via marketing@teamtelefoon.nl of DM naar ons Instagramkanaal @teamtelefoon en maak kans op kaartjes. Eind oktober ontvangen de winnaars een e-mail of DM van ons.