Skip to main content

De TeamTelefoon-app wordt niet alleen veel gebruikt onder zorgteams, maar ook in andere sectoren. Sinds 2.5 jaar gebruiken Lisette en haar team bij de SNS Bank de TeamTelefoon-app voor hun bereikbaarheidsdienst. Sinds kort gebruiken zij ook de vernieuwde versie van de app. Wij vroegen Lisette naar haar ervaringen met de nieuwe versie ten opzichte van de oude versie. 

Wie is Lisette?

Lisette van Middendorp werkt als klantteamregisseur bij de SNS Bank. Dit klantteam functioneert als operationeel aanspreekpunt voor het hele land. Dit betekent dat medewerkers van de SNS winkel bellen met het klantteam als zij vragen hebben. Deze vragen gaan bijvoorbeeld over inloggen of marketing strategieën. Het klantteam vormt de schakel tussen de SNS winkels en het hoofdkantoor. 

Waarom TeamTelefoon?

Het team van Lisette bestaat uit zes medewerkers. Eerst maakten zij gebruik van een andere telefoonservice, maar hier kwamen wat beperkingen bij kijken. Zo moest het team eerst via een laptop bellen, wat erg onhandig was.  Omdat zij altijd bereikbaar en mobiel moeten zijn, was TeamTelefoon een praktische uitkomst. “Je bent telefonisch bereikbaar op een flexibele manier, dat is vooral handig als je onderweg bent van plek A naar B”, Aldus Lisette. Voor een bereikbaarheidsdienst plannen zij zich ook in via de app. “Het is heel fijn dat je makkelijk twee weken vooruit kunt plannen.” 

De oude versie versus de nieuwe 

De TeamTelefoon-app heeft sinds kort een aantal nieuwe mogelijkheden. Zo kun je nu uitbellen met een teamnummer, bellen via internet en is de kwaliteit van gesprekken verbeterd. Lisette belt nu altijd via internet in plaats van over het oude GSM netwerk. “Bellers gaven aan dat het lang duurde tot ze iemand aan de lijn kregen. Vaak hoorden ze ook overschakelingen tijdens het gesprek. Sommige bellers werden hier onzeker van. Bij de nieuwe versie heb je veel sneller iemand aan de lijn. Daarnaast is de kwaliteit van het gesprek ook enorm verbeterd. Iedereen is nu beter verstaanbaar en er is geen vertraging in de lijn tussen bellers.” vertelt Lisette. Door de verbeteringen van de app is het team nu altijd bereikbaar voor een grote groep klanten door heel Nederland. 

Niet alleen de kwaliteit van het bellen is verbeterd volgens Lisette: “Iedereen is positief over de gebruiksvriendelijkheid van de app. Persoonlijk vind ik het ook erg leuk dat je een fictieve medaille krijgt als je bovenaan staat in de ranking van bereikbaarheidspercentage in de app.”  

Zijn jullie al overgestapt naar de nieuwe versie van de app? Wij zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen. Laat het ons weten door te mailen naar marketing@teamtelefoon.nl en wie weten nodigen we je uit voor een interview.