Skip to main content

Werk jij in de VVT en weet jij nog niet precies hoe de vernieuwde cao in elkaar zit? En wil je altijd een overzichtelijke versie bij de hand hebben? Download dan nu de CAO VVT-app. 

Cao ontwikkelingen

In oktober 2019 kwamen de vakbonden FNV Zorg & Welzijn, CNV Zorg & Welzijn, Nu’91 en FBZ samen met branchevereniging ActiZ tot een onderhandelingsresultaat over een vernieuwde VVT cao. Aan de hand daarvan schreven wij een artikel over de belangrijkste ontwikkelingen, waarin onder andere het balans budget en de loonsverhoging werd besproken. Om deze veranderingen voor iedereen duidelijk en overzichtelijk te maken, hebben de cao-partijen nu een app ontwikkeld.  

Overzicht en informatievoorziening

In de CAO VVT-app kan op thema informatie worden opgezocht. Verder bevat de app een makkelijk leesbare samenvatting en een overzicht met de meest gestelde vragen per onderwerp. Vaak zijn werknemers niet altijd op de hoogte van alle details in de cao. Maar het is belangrijk om te weten waar jij recht op hebt. Daarom is het heel verstandig om deze app op jouw telefoon of tablet te hebben staan.  

Downloaden

De app is gratis en beschikbaar voor zowel iPhone als Android. Ga op je smartphone of tablet naar de Google Play Store of de Apple Store om de app te downloaden. Na de installatie is de app direct klaar voor gebruik.  

 

Geïnteresseerd in meer van zulke artikelen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

window.dojoRequire([“mojo/signup-forms/Loader”], function(L) { L.start({“baseUrl”:”mc.us19.list-manage.com”,”uuid”:”f8c9448a6aafafc42ef82b499″,”lid”:”3aa09c1deb”,”uniqueMethods”:true}) })