Skip to main content

Het is belangrijk om als werknemer te weten wat jouw rechten zijn, maar het ontcijferen van de CAO VVT kan vragen oproepen. 

Wij geven jou de kans om jouw vragen aan de experts te stellen.

In ons aankomende webinar nemen we de tijd om vragen over de CAO VVT en de bereikbaarheidsdienst in het bijzonder te beantwoorden. We gaan tijdens het webinar in gesprek met Bert de Haas en Simone Beer. 

Bert is bestuurder bij de FNV, de grootste vakbond van Nederland. Hij houdt zich op landelijk niveau bezig met belangenbehartiging binnen de VVT sector. Daarnaast zet Bert zich in voor een zo goed mogelijk beleid binnen de ouderenzorg. 

Simone is werkzaam als belangenbehartiger en CAO-onderhandelaar bij NU’91, een beroepsorganisatie voor zorgprofessionals. In haar werk maakt ze zich dagelijks sterk voor goede arbeidsvoorwaarden binnen verschillende zorgsectoren, waaronder de VVT. Simone kijkt ernaar uit om al jullie vragen over de CAO te beantwoorden.

Om een succesvol webinar te organiseren, willen we vooral weten welke vragen jullie hebben over de bereikbaarheidsdienst en de CAO VVT. Denk aan de bereikbaarheidsdienst en de vergoedingen die daarbij horen, onder welke voorwaarden je verlof mag aanvragen en hoe je verlof kan sparen middels het BalansBudget.

Zien we je 6 juni?

Expert webinar: de CAO VVT terugkijken

Wij gaven jou de kans om vragen aan de experts te stellen over de CAO VVT en de bereikbaarheidsdienst in het bijzonder. Wil jij het webinar terugkijken? Via onderstaande knop kun je het webinar terugkijken.